AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaDr. Umbrărie, vampirul din Gorj, suferă de criză: neconsacratul sânge înțepat!

Dr. Umbrărie, vampirul din Gorj, suferă de criză: neconsacratul sânge înțepat!

Dr. Umbrărie, vampirul din Gorj, suferă
de criză: neconsacratul sânge înțepat!

The Urgent Need for Blood Donations in Gorj

Unitatile sanitare din judetul Gorj se confrunta cu o criza critica de sange, iar Centrul de Transfuzie Sanguina din Targu Jiu lanseaza un apel disperat catre locuitorii din Gorj sa doneze sange si sa vina in sprijinul pacientilor aflate in nevoie.

Solicitare de ajutor

Centrul de Transfuzie Sanguina din Targu Jiu a intrat in criza acuta de sange, iar situatia este una alarmanta pentru toate unitatile sanitare din judet. Gorjenii sunt chemati sa doneze sange in cantitati cat mai mari pentru a asigura necesarul de sange al bolnavilor internati in spitalele gorjene.

Nevoie urgenta de sange in grupa A si B

Din datele furnizate de Centrul de Transfuzie Sanguina reiese ca cea mai mare urgenta este pentru donarea de sange din grupa A si B. Aceste grupe de sange sunt cele mai frecvente printre pacientii care necesita transfuzii, iar stocurile sunt in acest moment extrem de scazute.

  • Grupa A: Nevoia este foarte mare in special pentru sangele din grupa A pozitiv si negativ (A+ si A-).
  • Grupa B: De asemenea, este necesara donarea de sange din grupa B, atat B pozitiv cat si B negativ (B+ si B-).

Pacientii din Gorj conteaza pe altruismul si bunavointa cetatenilor pentru a putea supravietui. In plus, toate grupele de sange sunt importante, indiferent de Rh, si donatiile sunt necesare pentru a asigura un stoc constant si suficient pentru toate situatiile medicale urgente.

Timpul si locul donarii

Programul Centrului de Transfuzie Sanguina din Targu Jiu este in timpul saptamanii, de luni pana vineri, in intervalul orar 7:30 – 13:00. Este important ca donatorii sa respecte aceste ore si sa se prezinte la sediul centrului in acest interval pentru a facilita procesul de donare al sangelui.

Apelul catre donatori

Centrul de Transfuzie Sanguina din Targu Jiu multumeste tuturor celor care au contribuit pana acum si ii asteapta cu nerabdare pe cei care nu au donat inca sange sa se prezinte si sa ofere sprijinul lor vital pentru pacientii județului Gorj.

Este important sa intelegem ca donarea de sange este un act de generozitate si implicare sociala. Actiunile noastre pot face diferenta in salvarea de vieti. O ora din timpul nostru poate face diferenta intre viata si moarte pentru cineva care are nevoie urgenta de sange. Fiecare donator conta si fiecare donare este valoroasa pentru sanatatea comunitatii noastre.

Ofera sprijinul tau prin donarea de sange!

In concluzie, situatia actuala a stocurilor de sange in judetul Gorj este critica, iar doar prin donarea de sange putem salva vieti si ajuta pacientii aflati in nevoie. Centrul de Transfuzie Sanguina din Targu Jiu te asteapta cu bratele deschise sa faci o fapta buna si sa contribui la viata celor care depind de sangele tau.

Haideti sa fim solidari, sa ne implicam si sa oferim sprijinul nostru prin donarea de sange! Nu astepta, doneaza chiar azi!

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite