AcasăȘtiri pe orașeȘtiri SibiuO mamă scăpată miraculos în Mediaș! Eroul unei povestiri cu poveste în...

O mamă scăpată miraculos în Mediaș! Eroul unei povestiri cu poveste în Ziarul Mesagerul de Sibiu.

O mamă scăpată miraculos în Mediaș! Eroul unei povestiri cu poveste în Ziarul Mesagerul de Sibiu.Viața unei paciente din municipiul de pe Târnava Mare, salvată cu ajutorul dispozitivului CELOX PPH

O tânără din municipiul de pe Târnava Mare a avut parte de o experiență complicată în timpul nașterii, dar datorită unui dispozitiv revoluționar numit CELOX PPH, viața ei a fost salvată. Sângerarea excesivă în urma nașterii este una dintre cele mai mari cauze de deces matern în România și în întreaga lume.

Salvarea miraculoasă la Spitalul Municipal Mediaș

Spitalul Municipal Mediaș a fost scena unei premiere medicale naționale care a avut loc pe 23 august. O tânără mamă aflată într-o situație deosebit de dificilă a fost salvată cu ajutorul dispozitivului Celox PPH, care a reușit să oprească hemoragia. Acest dispozitiv este o adevărată inovație în medicină și poate fi considerat un instrument de salvare a vieților.

spital

foto: Monitorul de Medias

Hemoragia postnatală și rata crescută de deces matern

Hemoragia care apare după naștere este o complicație gravă ce poate duce la decesul mamei. Această afecțiune este cea mai frecventă cauză de deces matern în România și în întreaga lume. Statisticile indică faptu că aproximativ 80% din decesele maternale din întreaga lume sunt asociate cu hemoragia postnatală.

Revoluționarul dispozitiv CELOX PPH

CELOX PPH este un dispozitiv de tip meșă hemostatică care a demonstrat o eficiență remarcabilă în oprirea sângerării după naștere. Acest dispozitiv inovator folosește o tehnologie avansată, bazată pe utilizarea fibrelor absorptive, care se leagă de sânge și formează un gel întărit, opținându-se astfel o hemostază rapidă și eficientă.

Beneficiile utilizării dispozitivului CELOX PPH

  • Salvarea vieții pacientelor: CELOX PPH a dovedit că poate fi decisiv în oprirea sângerării și, implicit, în salvarea vieții pacientelor care se confruntă cu complicații postnatale severe.
  • Reducerea morbidității: Prin oprirea rapidă a sângerării, dispozitivul contribuie la reducerea ratei de complicații postnatale și a necesității transfuziilor de sânge.
  • Intervenție rapidă și ușor de utilizat: CELOX PPH poate fi utilizat în mod rapid și eficient de către medicii și personalul medical în situații urgente, salvând timp prețios în tratarea pacientelor.
  • Cost-eficiență: Utilizarea dispozitivului CELOX PPH poate aduce economii semnificative în sistemul de sănătate, prin reducerea riscurilor, a complicațiilor și a costurilor asociate cu transfuziile de sânge și tratamentele suplimentare.

Perspectiva viitoare

Descoperirile medicale și dezvoltarea de noi tehnologii, precum dispozitivul CELOX PPH, reprezintă o speranță pentru reducerea mortalității maternel în România și în întreaga lume. Introducerea acestor inovații în practica medicală poate salva vieți și îmbunătăți sănătatea mamelor.

Concluzii

Salvarea miraculoasă a unei tânăre mame în municipiul de pe Târnava Mare este doar un exemplu de succes al utilizării dispozitivului CELOX PPH în tratarea hemoragiilor postnatale. Inovația în medicină și intervențiile medicale prompte pot face diferența între viață și moarte. Este esențial ca acest tip de tehnologii să fie accesibile în toate spitalele și clinici din România, pentru a salva mai multe vieți și a reduce morbiditatea maternelă.

Sursa

Sursa imaginii: Monitorul de Medias


RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite