AcasăȘtiri pe orașeȘtiri Târgu MureșAjutor suplimentar pentru copiii cu autism din județul Mureș.

Ajutor suplimentar pentru copiii cu autism din județul Mureș.

Ajutor suplimentar pentru copiii cu autism din județul Mureș.

Sprijin suplimentar pentru copiii cu autism din județul Mureș

Cea mai mare organizație din România din domeniul serviciilor de terapie specifice persoanelor diagnosticate cu Tulburare de Spectru Autist se extinde în județul Mureș, în urma unui parteneriat cu Asociația Pro Autism.

Terapeuții de la Help Autism oferă servicii specializate de terapie comportamentală la Centrul KidSTART al Asociației Pro Autism din Sântana de Mureș începând din luna mai. Aceasta este o veste excelentă pentru familiile care se confruntă cu tulburări din spectrul autist, pentru că copiii lor vor primi sprijin suplimentar pentru a putea atinge potențialul maxim.

Coordonatoarea centrului de zi, Codruța Sălcudean, a vorbit despre parteneriatul dintre cele două organizații și despre beneficiile pe care aceste servicii le aduc copiilor diagnosticați cu autism:

„Scopul parteneriatului dintre Asociația Pro Autism și Help Autism este de a oferi accesul la servicii de terapie comportamentală de cea mai înaltă calitate copiilor cu tulburare din spectrul autist din județul Mureș. Suntem mândri să putem oferi aceste servicii într-un cadru deosebit, unde copiii se simt în siguranță și se pot dezvolta armonios.”

Aceste servicii vor ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare, socializare și comportament ale copiilor cu autism din județul Mureș. Terapeuții de la Help Autism folosesc metodologii eficiente și personalizate pentru a ajuta copiii să învețe cea mai bună modalitate de a interacționa și de a se integra în societate.

Pe lângă aceste servicii de terapie comportamentală, centrul KidSTART al Asociației Pro Autism oferă și alte programe de sprijin pentru copiii cu autism, inclusiv formare profesională și consiliere pentru părinți și îngrijitori.

În concluzie, acest parteneriat dintre Asociația Pro Autism și Help Autism este o veste excelentă pentru copiii cu autism din județul Mureș și familiile lor. Aceste servicii de terapie comportamentală pot face o diferență semnificativă în viețile copiilor cu tulburare din spectrul autist, le pot ajuta să aibă o integrare mai bună în societate și să își atingă potențialul maxim.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite