AcasăSănătateCostul poate determina mulți oameni să renunțe la testarea pentru COVID: De...

Costul poate determina mulți oameni să renunțe la testarea pentru COVID: De ce aceasta este o problemă

Costul poate determina mulți oameni să renunțe la testarea pentru COVID: De ce aceasta este o problemă

Costul testării COVID-19

Costul testării COVID-19: o povară financiară pentru mulți oameni

Povestea lui Becky Robertson

14 septembrie 2023 – Pentru Becky Robertson din Dallas, testarea COVID-19 își pune amprenta asupra buzunarului său acum că guvernul federal şi asigurarea sa de sănătate nu mai acoperă costurile. Ea afirmă că plăteşte în jur de 30 de dolari pe test pentru a se proteja pe ea şi familia sa. De fapt, a devenit atât de scump, încât în loc să facă teste atunci când ea sau un membru al familiei prezintă simptome, preferă să se autoizoleze acasă în loc să cheltuiască mai mulţi bani pentru a şti cu siguranţă.

Povestea lui Katie Camero

Katie Camero, o jurnalistă recent concediată din Edison, New Jersey, se confruntă și ea cu costurile în creștere ale testării COVID. Soțul ei este student la medicină și se confruntă constant cu dureri în gât și alte simptome în timp ce se deplasează prin spital. Din cauza expunerii sale, ambii se testează frecvent pentru a-i proteja pe cei din jur.

Provocări financiare și soluții

Costurile ridicate ale testării COVID-19 reprezintă o provocare financiară pentru mulţi oameni. Cu toate acestea, există câteva soluții posibile pentru a reduce povara financiară:

  • Căutarea de centre de testare gratuite: informaţi-vă cu privire la centrele de testare gratuite disponibile în zona dvs.
  • Asigurarea medicală: verificarea detaliilor asigurării dvs. de sănătate pentru a înțelege dacă acoperă sau nu costul testării.
  • Opțiunea de autoizolare: în cazul în care nu vă puteți permite teste regulate, autoizolarea este o alternativă pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe alții.

Sumar

Costul ridicat al testării COVID-19 constituie o povară financiară pentru mulți oameni. Atunci când sistemul de sănătate şi asigurarea medicală nu mai acoperă costurile, fiecare persoană trebuie să găsească soluții alternative pentru a se proteja și a-și proteja familia. Prin căutarea de centre de testare gratuite, verificarea asigurării de sănătate și folosirea autoizolării ca alternativă, putem face față acestei probleme financiare și să asigurăm siguranța noastră și a celor din jur.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite