AcasăȘtiri pe orașeȘtiri București„Festivalul Inimilor Sufletești”, ediția a II-a - Cronica unei pasiuni reincarnate.

„Festivalul Inimilor Sufletești”, ediția a II-a – Cronica unei pasiuni reincarnate.

„Festivalul Inimilor Sufletești”, ediția a II-a – Cronica unei pasiuni reincarnate.

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova organizează a doua ediție a „Zilelor cardiologiei craiovene”

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova are plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a evenimentului „Zilele cardiologiei craiovene”, care va avea loc în perioada 7-8 septembrie 2023. Așa cum se întâmplă în fiecare an, acest eveniment va reuni cardiologi de marcă din întreaga țară și va aborda teme de actualitate din domeniul cardiologiei.

Un eveniment de amploare cu specialiști de renume

„Zilele cardiologiei craiovene” sunt recunoscute pentru prezența unor specialiști de top din domeniu. Printre lectorii invitați la această ediție se numără nume cunoscute precum:

  • prof. univ. dr. Ioana Gheonea (UMF din Craiova)
  • conf. univ. dr. Agoston Coldea (UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj)
  • prof. univ. dr. Ruxandra Jurcuț (UMF „Carol Davila” din București)
  • prof. univ. dr. Dan Dobreanu (UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș)
  • prof. univ. dr. Octavian Istrătoaie (UMF din Craiova)
  • prof. univ. dr. Constantin Militaru (UMF din…

Acestora li se adaugă alți specialiști în cardiologie din universități și spitale de prestigiu din România. Împreună, ei vor aduce o perspectivă largă asupra aspectelor actuale din domeniu și vor discuta ultimele tendințe și inovații în tratamentul bolilor cardiovasculare.

Tematici deosebite și perspective noi

Evenimentul va pune accent pe teme de mare importanță în domeniul cardiologiei, inclusiv IRM cardiace, cardiologie intervențională și cardio-oncologie. Aceste subiecte sunt deosebit de relevante în contextul prezentului și viitorului medicinei, deoarece oferă metode și soluții inovatoare pentru prevenirea și tratarea bolilor cardiace.

Cercetările și descoperirile din domeniul IRM cardiace permit medicilor să ofere un diagnostic și un tratament mai precis pacienților care suferă de afecțiuni cardiace. Cardiologia intervențională, pe de altă parte, se concentrează pe utilizarea tehnicilor minim invazive pentru tratarea bolilor cardiovasculare, asigurând o recuperare mai rapidă și mai puține complicații pentru pacienți. În ceea ce privește cardio-oncologia, aceasta explorează interacțiunea dintre bolile cardiovasculare și tratamentele pentru cancer și identifică cele mai bune strategii de gestionare a acestor probleme complexe.

Concluzii

Participarea la cea de-a doua ediție a „Zilelor cardiologiei craiovene” reprezintă o oportunitate unică de a afla informații de actualitate în domeniul cardiologiei și de a interacționa cu specialiști renumiți. Evenimentul va oferi participanților o perspectivă largă asupra ultimelor inovații și descoperiri într-un mod accesibil și interactiv. Asigurați-vă că sunteți prezenți la această conferință deosebită și veți beneficia de oportunități valoroase pentru dezvoltarea profesională în domeniul cardiologiei.

Persoanele interesate sunt invitate să se înscrie și să participe la „Zilele cardiologiei craiovene” în perioada 7-8 septembrie 2023, în Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite