AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaPacienții cu arsuri se bucură de servicii complete de recuperare la nivel...

Pacienții cu arsuri se bucură de servicii complete de recuperare la nivel fizioterapeutic și psihoterapeutic!

Pacienții cu arsuri se bucură de servicii complete de recuperare la nivel fizioterapeutic și psihoterapeutic!

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că iniţiază procesul prin care pacienţii cu arsuri vor putea beneficia de servicii de consiliere psihologică şi psihoterapie şi vor avea acces la fizioterapie, conform unui plan recomandat de medicul de medicină fizică şi de reabilitare.

„Avem două propuneri iniţiale care vor ajuta concret pacienţii cu arsuri. Suntem conştienţi că aceste două servicii suplimentare nu rezolvă toate problemele pacienţilor cu arsuri. Nici pe departe. Dar astfel de servicii medicale sunt lucruri concrete şi utile care fac bine pacienţilor cu arsuri şi de care aceştia vor putea beneficia în perioada imediat următoare. Am avut deja o primă întâlnire cu organizaţiile de pacienţi, acest dialog va fi unul permanent”, a afirmat preşedintele CNAS,…

Casa Națională de Asigurări de Sănătate își Extinde Serviciile pentru Pacienții cu Arsuri

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat inițierea unui proces prin care pacienții cu arsuri vor putea beneficia de servicii de consiliere psihologică și psihoterapie, precum și de acces la fizioterapie, conform unui plan recomandat de medicul de medicină fizică și de reabilitare.

„Avem două propuneri inițiale care vor ajuta concret pacienții cu arsuri. Suntem conștienți că aceste două servicii suplimentare nu rezolvă toate problemele pacienților cu arsuri. Totuși, aceste servicii medicale sunt lucruri concrete și utile care aduc beneficii pacienților cu arsuri și de care aceștia vor putea beneficia în perioada imediat următoare. Am avut deja o primă întâlnire cu organizațiile de pacienți și acest dialog va fi unul permanent”, a declarat președintele CNAS.

Beneficiile Serviciilor Adiționale pentru Pacienții cu Arsuri

Pacienții cu arsuri se confruntă nu doar cu probleme fizice, ci și cu dificultăți psihologice care pot afecta procesul de vindecare și reintegrare în societate. De aceea, extinderea serviciilor oferite de CNAS vine în sprijinul acestor pacienți, oferindu-le suport psihologic și terapie adecvată.

  • Servicii de consiliere psihologică și psihoterapie: Pacienții cu arsuri pot acum beneficia de consiliere psihologică și psihoterapie, ajutându-i să facă față emoțional și să se adapteze la noile lor condiții de viață. Aceste servicii vor fi oferite de specialiști în domeniu, care vor lucra îndeaproape cu pacienții pentru a-i sprijini în procesul de recuperare și reintegrare.
  • Acces la fizioterapie: De asemenea, pacienții cu arsuri vor avea acces la tratamente de fizioterapie, care pot contribui la recuperarea fizică și îmbunătățirea funcționalității. Fizioterapia poate ajuta la reducerea durerii, îmbunătățirea mobilității și restabilirea funcției articulare.

Dialog Permanent cu Organizațiile de Pacienți

Inițiativa CNAS de a extinde serviciile pentru pacienții cu arsuri vine ca urmare a unui dialog permanent cu organizațiile de pacienți. Această abordare se asigură că serviciile oferite sunt adaptate nevoilor reale ale pacienților și că sunt luate în considerare feedback-ul și sugestiile acestora.

Încheind, extinderea serviciilor de consiliere psihologică, psihoterapie și fizioterapie pentru pacienții cu arsuri reprezintă un pas important în sprijinirea și îmbunătățirea calității vieții acestor pacienți. Înțelegând complexitatea nevoilor pacienților cu arsuri, CNAS oferă soluții concrete și adaptate, facilitează procesul de recuperare și reintegrare și aduce speranță și suport în aceste momente dificile. Este esențial ca astfel de inițiative să continue, luând în considerare și alte nevoi cum ar fi reabilitarea psihologică și socială, precum și suportul financiar pentru tratamente specifice. Împreună, putem să oferim o viață mai bună pacienților cu arsuri și să promovăm o societate mai empathică și inclusivă.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite