AcasăȘtiri pe orașeȘtiri Cluj NapocaGratis, nu te lăsa intimidată de cancerul de col uterin și de...

Gratis, nu te lăsa intimidată de cancerul de col uterin și de sân! Testăm la Cluj Arena!

Gratis, nu te lăsa intimidată de cancerul de col uterin și de sân! Testăm la Cluj Arena!

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca oferă teste gratuite pentru depistarea cancerului de sân și a celui de col uterin

Într-un efort de a combate cancerul de sân și de col uterin, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca va oferi teste gratuite pentru depistarea precoce a acestor tipuri de cancer. Testările vor fi efectuate la Cluj Arena, într-o unitate mobilă special amenajată.

Mamografii gratuite pentru prevenirea cancerului de sân

Pentru a beneficia de mamografii gratuite, trebuie să vă prezentați personal la unitatea mobilă care va fi amplasată la Cluj Arena. Această oportunitate este disponibilă în perioada 1-2 septembrie și 4-8 septembrie, între orele 08.00 și 19.00.

Aceste mamografii sunt recomandate femeilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani, care locuiesc în zonele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj. Pentru a vă programa, sunați la numărul de telefon 0758.621.395, în intervalul de luni până vineri, între orele 08.00 și 17.00.

Mamografia este o metodă de screening extrem de utilă pentru depistarea cancerului de sân în stadii incipiente, când tratamentul este de obicei mai eficient și mai puțin invaziv. Este important ca femeile aflate în grupul de vârstă menționat să profite de această oportunitate pentru a-și proteja sănătatea și a preveni complicațiile grave ale cancerului de sân.

Testări pentru depistarea cancerului de col uterin

De asemenea, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” va oferi testări gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin. Aceste testări vor fi disponibile în intervalul 4-8 septembrie.

Pentru a beneficia de aceste testări, este necesar să vă programați în prealabil la numărul de telefon menționat anterior. Este important de menționat că acest tip de cancer poate fi detectat prin intermediul unui simplu test de screening, cunoscut sub denumirea de test Pap. Depistarea cancerului de col uterin în stadii incipiente crește șansele de vindecare completă și reduce riscul complicațiilor grave.

Bucurați-vă de această oportunitate și nu ezitați să participați la testările gratuite pentru depistarea cancerului

Această inițiativă din partea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca reprezintă o oportunitate valoroasă pentru femeile din regiunea respectivă de a beneficia de teste gratuite pentru depistarea și prevenirea cancerului de sân și de col uterin. Aceste teste pot salva vieți și pot ajuta la detectarea precoce a acestor tipuri de cancer, ceea ce facilitează tratamentul și crește șansele de vindecare.

Indiferent de vârstă sau antecedente personale, fiecare femeie ar trebui să își facă timp pentru a participa la aceste teste gratuite și să își protejeze astfel sănătatea. Depistarea precoce este cea mai bună modalitate de a învinge cancerul.

Încurajăm toate femeile din regiunea respectivă să se implice în această campanie de prevenție a cancerului și să facă un pas important pentru sănătatea lor. Așa cum se știe, prevenția este întotdeauna mai bună decât tratarea unei afecțiuni deja dezvoltate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite