AcasăȘtiri pe orașeȘtiri BucureștiBiofarm vinde un imobil din București cu o superofertă de 5 milioane...

Biofarm vinde un imobil din București cu o superofertă de 5 milioane de euro!

Biofarm vinde un imobil din București cu o superofertă de 5 milioane de euro!

Compania Biofarm anunță vânzarea unui imobil pentru suma de 5 milioane de euro

Compania Biofarm, unul dintre cei mai mari producători de medicamente din România, a anunțat că va vinde un imobil în valoare de 5 milioane de euro către firma Iancu de Hunedoara Residence, deținută de afaceristul Adrian Alexandrin Polec.

Anunțul privind vânzarea imobilului a fost făcut de Andrei Hrebenciuc, președintele Consiliului de Administrație al companiei Biofarm, la Bursa de Valori București. Compania Biofarm este cunoscută pentru producția de medicamente de înaltă calitate și ocupă o poziție de frunte în industria farmaceutică din România.

Compania Biofarm: Un lider în producția de medicamente din România

Fondată în 1921 prin fuziunea mai multor societăți de medicamente, Compania Biofarm este una dintre cele mai importante și de încredere companii producătoare de medicamente din România. Cu două fabrici de medicamente în București și un centru de testare și dezvoltare de produse, Biofarm este dedicată furnizării unor produse de calitate superioară pentru a satisface nevoile pacienților din întreaga țară.

Portofoliul diversificat al companiei Biofarm cuprinde peste 100 de produse care acoperă cele mai importante arii terapeutice. În plus, Biofarm investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață tratamente inovatoare și îmbunătățite.

Ultimele noutăți: Lansarea a trei noi produse în 2023

Conform raportului Biofarm, în primul semestru al anului 2023, compania a lansat trei noi produse pe piață. Acestea includ Nonflatin (pentru tratamentul balonării) și două produse din categoria Bioland – Bioland Ginko Biloba și Bioland Ginko Biloba + Mg.

Aceste lansări au contribuit la o creștere de 17% a veniturilor nete în primul semestru al anului, în comparație cu perioada similară din anul anterior. Veniturile totale obținute au fost de peste 162,17 milioane de lei, iar profitul net a fost de 50,1 milioane de lei, înregistrând o creștere de 15% față de aceeași perioadă din 2022.

Deși Biofarm își desfășoară activitatea predominantly în România, compania a reușit să realizeze 3% din venituri prin exportul de medicamente în Albania, Azerbaijan, Moldova și Iraq. Aceasta demonstrează angajamentul Biofarm de a-și promova produsele și în alte țări și de a contribui la îmbunătățirea sănătății globale.

Andrei Hrebenciuc: Președintele CA al Biofarm

Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider al Partidului Social Democrat, Viorel Hrebenciuc, ocupă poziția de președinte al Consiliului de Administrație al Biofarm SA începând cu anul 2021. Deși a făcut obiectul unui dosar penal în trecut, această situație nu a afectat contribuția sa la dezvoltarea și succesul Biofarm.

Alături de Hrebenciuc, în Consiliul de Administrație se regăsesc și alte nume importante, precum directorul general Cătălin Constantin Vicol, Nicușor Marian Buică, El Lakis Rashid și Bogdan Alexandru Drăgoi. Aceștia aduc expertiză și experiență diversă în domeniul farmaceutic și au contribuit la creșterea Biofarm ca un actor cheie pe piața medicamentelor din România.

Tranzacție de 5 milioane de euro: Biofarm vinde un imobil către Iancu de Hunedoara Residence

Una dintre cele mai recente vești este vânzarea unui imobil în valoare de 5 milioane de euro către firma Iancu de Hunedoara Residence, deținută de afaceristul Adrian Alexandrin Polec. Această tranzacție a fost anunțată oficial de Andrei Hrebenciuc, în calitate de președinte al CA al Biofarm SA.

Imobilul, situat în strada Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 40-42, a fost pus în vânzare și se așteaptă ca tranzacția să fie finalizată în curând. Conform informațiilor disponibile, imobilul poate fi achiziționat nu numai de către firma Iancu de Hunedoara Residence, ci și de orice persoană fizică sau juridică afiliată companiei menționate.

Iancu de Hunedoara Residence SRL este integral deținută de firma APX IMMO Holding SRL și este administrată de Adrian Alexandrin Polec. Prin această tranzacție, Polec consolidează poziția sa pe piața imobiliară și continuă să își extindă portofoliul în domenii diverse.

Afaceristul Adrian Alexandrin Polec s-a remarcat anterior în presă pentru denunțarea unui ofițer de poliție, Andrei Iulian Stancu, pentru luare de mită. Polec a acuzat ofițerul de poliție că i-a cerut și acceptat o sumă de 27.000 de euro în schimbul clasării unui dosar penal care vizau una dintre firmele sale.

Concluzii

Compania Biofarm se situează în fruntea industriei farmaceutice din România, oferind produse de înaltă calitate și investind în inovație și cercetare. Lansarea celor trei noi produse în 2023 demonstrează angajamentul Biofarm de a răspunde nevoilor pacienților și de a contribui la îmbunătățirea sănătății populației. De asemenea, vânzarea imobilului către firma Iancu de Hunedoara Residence reprezintă o oportunitate pentru Biofarm de a consolida colaborările în afara industriei farmaceutice și de a dezvolta relații de succes cu alți parteneri de încredere.

Pe lângă rezultatele financiare solide și produsele de calitate, Biofarm se mândrește cu o echipă de conducere experimentată și dedicată. Președintele CA, Andrei Hrebenciuc, și ceilalți membri ai Consiliului de Administrație aduc expertiză și perspective valoroase pentru dezvoltarea și extinderea companiei.

Biofarm continuă să se dezvolte și să se adapteze la cerințele pieței într-un mod inovator și sustenabil. Cu un portofoliu bogat și o echipă dedicată, compania Biofarm rămâne un jucător important în industria farmaceutică din România și un partener de încredere pentru pacienți, medici și societate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite