AcasăLife styleNutriție.Secretul longevității: alimentul preferat al maestrului Dorel Vișan, 86 de ani: descoperă-l!

.Secretul longevității: alimentul preferat al maestrului Dorel Vișan, 86 de ani: descoperă-l!

.Secretul longevității: alimentul preferat al maestrului Dorel Vișan, 86 de ani: descoperă-l!
Actorul Dorel Vișan și secretul sănătății sale la 86 de ani

Actorul Dorel Vișan și secretul sănătății sale la 86 de ani

Dorel Vișan, faimosul actor român, a devenit un exemplu de urmat în ceea ce privește un stil de viață sănătos la vârsta de 86 de ani. Unul dintre secretele sale este modul în care își selectează și consumă alimentele. Acest obicei îl ajută să se simtă ca la 60 de ani și să se bucure de o sănătate de fier.

Mâncare proaspătă și cultivată în grădina proprie

Unul dintre aspectele remarcabile ale stilului de viață al actorului este faptul că își cultivă singur mâncarea în propria grădină de la țară. Faptul că Dorel Vișan are propriul său spațiu verde îl ajută nu doar să se bucure de un stil de viață activ, dar și să beneficieze de avantajele unei alimentații sănătoase și proaspete.

După cum menționează actorul, el consumă în fiecare dimineață cel puțin un castravete proaspăt, pe care îl colectează din propria grădină. Acesta face parte dintr-o cură anuală de castraveți verzi pe care o practică. Preferă să-l mănânce înainte de micul dejun și îl servește în mai multe moduri, în funcție de gustul și preferințele sale. Îl poate consuma simplu, cu puțină sare, cu sare și ulei de măsline sau chiar într-o variantă mai condimentată, în funcție de preferințe.

„În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, a declarat el într-un interviu pentru Cancan.ro.

O grădină proprie plină de viață

Dorel Vișan este pasionat de grădinărit și întreține tot ce are nevoie în grădina lucrătorului de lângă Cluj, acolo unde își petrece mult timp. Acesta dispune de sere proprii și se bucură de o varietate de legume și fructe proaspete întreaga sazon.

„Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde dezvolt cu drag tot felul de legume și fructe. În acest fel, am mereu la dispoziție alimente proaspete și sănătoase pe care le pot integra în dieta mea zilnică”, a mai adăugat el.

Un exemplu de longevitate și energie

Stilul de viață activ și alimentația sănătoasă au contribuit în mod semnificativ la sănătatea și vitalitatea lui Dorel Vișan. La vârsta de 86 de ani, el se simte plin de energie și se bucură în continuare de munca sa în teatru și film.

Exemplul său ne amintește de importanța unei alimentații echilibrate și a activității fizice regulate în menținerea unei bune stări de sănătate.


RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite