AcasăȘtiri pe orașeȘtiri BucureștiForumul Etica - o experiență captivantă de etică și conformitate în lumea...

Forumul Etica – o experiență captivantă de etică și conformitate în lumea medicală

Forumul Etica – o experiență captivantă de etică și conformitate în lumea medicală


26 Septembrie 2019,

Hotel Capital Plaza, Bucureşti


EVENT GRATUIT, limitat la 100 de locuri


Înregistrare


 


Despre Forumul de Etică


Forumul de Etică este un eveniment care oferă medicilor un instrument de navigare în toate aspectele legate de activitatea lor, inclusiv moralitatea, legalitatea și integritatea cu care își îndeplinesc sarcinile zilnice.


  • Acest eveniment oferă informații valoroase pentru medici


  • Acest eveniment răspunde la întrebări frecvente


  • Acest eveniment reprezintă un pas către a deveni membru al unei comunități preocupate de aceste aspecte


Parteneri


  • Integrity Solutions – o firmă specializată în consultanță în domeniul guvernării corporative, managementului riscurilor și conformității


  • Muşat & Asociaţii – o casă de avocatură de renume din România, cu…

Forumul de Etică – Navigând în Mediul Medical cu Integritate și Moralitate

În industria medicală, valorile etice și integritatea sunt fundamentale pentru profesionistul care își desfășoară activitatea în acest domeniu sensibil. Pentru a oferi suport și orientare medicilor în ceea ce privește aspectele morale, legale și de onestitate, Forumul de Etică s-a născut ca un eveniment dedicat navigării în toate aceste domenii. Pe data de 26 septembrie 2019, în incinta Hotelului Capital Plaza din București, va avea loc acest eveniment GRATUIT, deschis tuturor medicilor, dar în limita a 100 de locuri.

Pentru a participa la Forumul de Etică, trebuie să îți rezervi locul în avans. Accesează link-ul de înregistrare și completează formularul online. Este necesar să îți asiguri locul cât mai curând posibil, deoarece sunt disponibile doar 100 de locuri.

Navighează Cu Încărcătură De Informații Valoractice

Forumul de Etică reprezintă un mediu bogat în informații valoroase pentru medici. Evenimentul are ca scop să ofere participanților cunoștințe și instrumente practice pentru a face față provocărilor etice și morale cu care se confruntă în exercitarea profesiei lor. Prin prezentări, studii de caz și dezbateri interactive, participanții vor dobândi înțelegerea necesară pentru a aborda provocările profesionale într-un mod etic și responsabil.

Răspunsuri La Întrebările Tale

Forumul de Etică nu este doar o sursă de informații, ci și un spațiu în care medicilor li se oferă răspunsuri la întrebările lor specifice. Participanții vor avea oportunitatea de a adresa întrebări specialiștilor prezenți, fie în sesiunile de întrebări și răspunsuri, fie în discuțiile informale din timpul pauzelor. Fiecare medic va pleca de la eveniment cu răspunsurile căutate și cu încrederea necesară pentru a-și continua activitatea medicală în mod etic și profesionist.

Comunitatea Centrată Pe Etică

Spiritul de comunitate și preocuparea pentru etică și moralitate vor fi accentuate în cadrul Forumului de Etică. Participanții vor avea ocazia de a se conecta cu alți medici care împărtășesc aceleași preocupări și valori. Prin această interacțiune, se creează o rețea de sprijin și un mediu în care medicii pot să își împărtășească experiențele și cunoștințele pentru a crește nivelul de profesionalism și integritate în domeniul medical.

Parteneri care Adaugă Valoare Eticii Medicale

Forumul de Etică este susținut de partenerii noștri, care sunt experți în domeniul eticii și compliance-ului. Partenerii noștri sunt:

  • Integrity Solutions – o firmă de consultanță cu o vastă expertiză în guvernarea corporativă, managementul riscurilor și respectarea regulamentelor. Aceștia vă vor oferi soluții practice și sprijin în aplicarea celor mai înalte standarde de etică în industria medicală.

  • Muşat & Asociaţii – una dintre cele mai cunoscute case de avocatură din România, cu o experiență vastă în domeniul dreptului medical. Aceștia vă vor oferi consultanță juridică specializată și soluții adaptate la nevoile specifice ale medicilor.

Ambii parteneri sunt recunoscuți pentru experiența și calitatea serviciilor lor și vor aduce o valoare adăugată evenimentului prin consultanță specializată și prezentări interactive. Aceștia vor oferi participanților informații și soluții concrete în ceea ce privește aspectele legate de etică și respectarea regulamentelor în domeniul medical.

Forumul de Etică este o oportunitate unică pentru medicii care doresc să navigheze prin domeniul medical cu integritate și moralitate. Nu rata acest eveniment GRATUIT și înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul. Te așteptăm cu brațele deschise la Hotelul Capital Plaza din București pe 26 septembrie 2019!

Inregistreaza-te acum si fii parte a acestei comunitati dedicate valorilor etice si moralitatii la Forumul de Etica!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite