AcasăȘtiri pe orașeȘtiri BucureștiUMF Craiova, aniversarea a 25 de ani de la înființare

UMF Craiova, aniversarea a 25 de ani de la înființare

UMF Craiova, aniversarea a 25 de ani de la înființare

Personalități din Craiova și din București s-au unit și au ridicat dintr-un vis, o instituție de învățământ superior

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova sărbătorește 25 de ani de la înființare. În acest context, cele mai mari personalități din domeniul medical, dar și studenți s-au adunat vineri, 16 iunie, în Aula Magna, pentru a marca această aniversare cu o ședință a primului Senat al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, sub conducerea fondatorului UMF din Craiova, prof. univ. em. dr. Tudorel Ciurea.

Rectorul UMF Craiova, Dan-Ionuț Gheonea, a deschis evenimentul cu un discurs de mulțumire și apreciere pentru ceea ce înseamnă instituția pe care o conduce și pentru cei care au contribuit la înființarea ei. A subliniat importanța valorilor promovate de universitate și a felicitat elevii și cadrele didactice pentru performanțele obținute de-a lungul anilor.

Cu această ocazie, s-au prezentat și unele dintre cele mai importante realizări ale Universității de Medicină și Farmacie din Craiova în cei 25 de ani de existență. O galerie foto a fost proiectată, în care au fost evidențiate momente memorabile și personalitățile care au contribuit la dezvoltarea și consolidarea instituției.

De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru profesorii și studenții exemplari. Aceste premii au reprezentat o recunoaștere a valorii și a dedicării celor care au avut performanțe remarcabile în activitatea lor academică și în cercetare.

Fondatorul UMF din Craiova, prof. univ. em. dr. Tudorel Ciurea, a subliniat importanța acestui moment și a menționat că această instituție este rezultatul muncii și al sacrificiilor a multor oameni din domeniul medical. El a evidențiat, de asemenea, evoluția pozitivă a universității și impactul acesteia asupra comunității.

De-a lungul anilor, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova a câștigat prestigiu și recunoaștere atât în România, cât și în străinătate. Absolvenții acestei instituții au devenit medici de succes în țară și în afara ei, iar cercetările realizate au adus contribuții semnificative în domeniul medical.

Evenimentul a fost marcat printr-o atmosferă plină de emoție și recunoștință pentru toate reușitele obținute de-a lungul celor 25 de ani. Participanții au fost încântați să facă parte din acest moment special și să ofere un omagiu valorii și importanței pe care o are Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova în dezvoltarea medicală și academică.

Aniversarea celor 25 de ani de la înființarea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova a demonstrat că această instituție este o forță academică și un reper în domeniul medical din România. Personalitățile remarcabile care au contribuit la crearea și dezvoltarea acestei universități au reușit să construiască o instituție de învățământ superior cu un prestigiu binecunoscut la nivel național și internațional.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite