AcasăȘtiri pe orașeȘtiri BucureștiSpitalul Angiomedica pentru Boli Cardiovasculare: Creșterea de peste 35% în cifra de...

Spitalul Angiomedica pentru Boli Cardiovasculare: Creșterea de peste 35% în cifra de afaceri în primul trimestru al anului 2023

Spitalul Angiomedica pentru Boli Cardiovasculare: Creșterea de peste 35% în cifra de afaceri în primul trimestru al anului 2023

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București continuă să surprindă prin cifrele sale impresionante. La începutul anului 2023, instituția medicală a raportat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Creșterea cifrei de afaceri

Conform datelor oficiale, cifra de afaceri a Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica a crescut cu peste 35% în primul trimestru din 2023, în comparație cu primul trimestru din 2022. Aceste cifre impresionante reprezintă o confirmare a faptului că Angiomedica se află într-un trend ascendent în ceea ce privește serviciile medicale oferite pacienților cu afecțiuni cardiovasculare.

Creșterea profitului net

Pe lângă creșterea cifrei de afaceri, Angiomedica a raportat și o creștere a profitului net de peste 12%, în primele trei luni ale anului 2023. Această creștere a profitului reprezintă o veste bună pentru pacienții care au nevoie de îngrijiri medicale la Angiomedica, astfel încât instituția să poată investi în servicii medicale de înaltă calitate și să continue să ofere pacienților cele mai bune tratamente.

Centru de excelență medicală dedicat pacienților cu afecțiuni cardiovasculare

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București este dedicat în totalitate pacienților cu afecțiuni cardiovasculare. Personalul medical de la Angiomedica este format din medici și specialiști în domeniu, care oferă pacienților tratamente adaptate și personalizate, astfel încât să își îmbunătățească calitatea vieții. De asemenea, Angiomedica este dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune soluții pentru afecțiunile lor.

În concluzie, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București continuă să se dezvolte și să își îmbunătățească serviciile medicale, așa cum demonstrează cifrele impresionante raportate de la începutul anului 2023. Pacienții au la dispoziție o echipă medicală de încredere, servicii personalizate și echipamente medicale moderne, toate acestea pentru a oferi cele mai bune soluții pentru afecțiunile cardiovasculare.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite