Acasă Știri pe orașe Știri Cluj Napoca Rafila, criticat de medicii de familie, din cauza rețetelor de pastile cu iod: „Mulți pacienți vor aştepta săptămâni la rând pentru o consultaţie”

Rafila, criticat de medicii de familie, din cauza rețetelor de pastile cu iod: „Mulți pacienți vor aştepta săptămâni la rând pentru o consultaţie”

0


Federația Medicilor de Familie din România critică dur anunțul ministrului sănătății, Alexandru Rafila, care i-a îndemnat e toți pacienții cu vârsta sub 40 de ani să meargă la medicul de familie pentru a primi rețete pentru pastile de iodură de potasiu. 

Ministurl Sănătății, Alexandru Rafila, i-a îndemnat luni pe românii cu vârsta sub 40 de ani să meargă „cât mai repede” să-și ridice pastilele de iodură de potasiu. Pastilele de iodură de potasiu trebuie luate doar cei cu vârste sub 40 de ani, în cazul unui accident nuclear, în termen de 24 de ore de la producerea acestuia.

Perioadele de așteptare la cabinetele medicilor de familie s-ar putea să crească 

Pe de altă parte, medicii de familie avertizează că perioadele de așteptare pentru persoanele cu probleme de sănătate curente „este…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiridecluj.ro
Autor: