[ad_1]
Puțină lume știe că laptele de cânepă este o băutură vegetală care se obţine prin combinarea seminţelor de cânepă pisate cu apă. Medicii spun că acesta poate fi folosit ca alternativă la laptele de vacă şi poate fi consumat de vegani. Băutura conține o valoare nutritivă ridicată, fiind bogată în vitamine, aminoacizi şi minerale, având o textură fină şi o culoare albă. Gustul său uşor amărui este asemănător celui de fructe oleaginoase, dar îl puteţi îndulci cu zahăr sau alţi îndulcitori.
În concluzie, persoanele cu intoleranţă la lactoză şi cele vegane pot consuma cu încredere laptele de cânepă, el fiind un supliment excelent pentru oricine vrea să-şi mărească aportul zilnic de proteine, vitamine şi minerale. Precizăm că printre nutrienţii laptelui de cânepă se numără:…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.cugetliber.ro
Autor: