AcasăLife styleNutrițieCum alegi şi găteşti corect pastele

Cum alegi şi găteşti corect pastele

[ad_1]

Pastele sunt unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume. Deşi, la prima vedere, par a fi uşor de preparat, există câteva lucruri de care trebuie să ţii cont pentru a obţine paste perfect gătite.

Sos în funcţie de forma lor

Sunt 3 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi pastele: mărimea, forma şi textura. Pastele mai mici, cum sunt tăiţeii, sunt perfecte pentru supe şi ciorbe, în timp ce macaroanele sau pastele scoici sunt recomandate pentru salate. Pastele cu striaţii, cum sunt penelle ori ditalini, se potrivesc cu sosuri mai grase, cum sunt cele care conţin smântână, ulei de măsline sau brânză topită, în timp ce pastele lungi sau fine, de exemplu…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: clicksanatate.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite