AcasăLife styleNutrițieAm încredere în gluten-free diet

Am încredere în gluten-free diet

[ad_1]

Alimentele care cresc glicemia și pot provoca diabetul în timp sunt cele mai periculoase alimente. Nu este nimic greu de acceptat, nivelul zahărului din sânge este unul dintre reperele stării generale de bine sau nu, fizice și mentale. Carbohidrații sunt cei care cauzează declanșarea secreției de insulină din pancreas, care generează depunerea de grăsime viscerală. Odată cu acest fenomen se produce și rezistența la insulină și diverse procese inflamatorii. Valori ridicate în sânge de trigliceride și acizi grași au repercusiuni nedorite asupra pancreasului.

”După ani de muncă foarte solicitantă, pancreasul cedează în urma șocurilor primite în urma glucotoxicității, lipotoxicității și inflamațiilor, deteriorându-se ireversibil și lăsând în urmă un deficit de insulină și o creștere a…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.laviniabratu.ro
Autor: Lavinia Bratu

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite