[ad_1]
Alimentele prajite – o portie de cartofi prajiti deliciosi si crocanti – poate fi greu de refuzat. Insa, e important sa stii care sunt riscurile asociate cu un consum crescut de alimente prajite si ce alternative exista.
Cuprins:
1. Notiuni generale despre prajirea alimentelor
2. Alimentele prajite – posibile riscuri pentru sanatate
3. Cum putem sa mai reducem aceste riscuri?
Notiuni generale despre prajirea alimentelor
Multi dintre noi consuma des alimente prajite, unele dintre ele considerate delicioase datorita crustei crocante. Insa, ce se intampla in timpul prajirii si cum afecteaza prajirea calitatea alimentelor?
Prajirea este o metoda rapida de gatit ce implica imersarea diferitelor tipuri de alimente in ulei incins. Aroma specifica a alimentelor prajite apare in urma degradarii grasimilor ce sunt apoi absorbite de…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: