AcasăLife styleDietăCaisele – beneficii, valori nutritionale, contraindicatii

Caisele – beneficii, valori nutritionale, contraindicatii

[ad_1]

Caisele – fructe frumos colorate, aromate, pline de beta-caroten si fibre, care nu trebuie sa lipseasca din alimentatie pe timpul verii. Aflati totul despre compozitia nutritionala si beneficiile caiselor, dar si cum este bine sa mancam caise. 

Cuprins:

  1. Informatii generale despre caise
  2. Ce contin caisele?
  3. Beneficiile consumului de caise
  4. Caise vs piersici – diferente
  5. Cum pot fi consumate?
  6. Contraindicatii

Informatii generale despre caise

Caisele (Prunus armeniaca) sunt fructe cunoscute si sub numele de prune armene. Rotunde si galbene, arata ca niste piersici mai mici, insa impartasesc fragilitatea prunelor purpurii. Sunt extrem de hranitoare si aduc multe beneficii sanatatii, de exemplu pentru digestie si ochi.

Caisele sunt fructe suculente si delicioase care apartin genului prunus din familia Rosaceae. Aici mai sunt incluse…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite