[ad_1]
Caisele – fructe frumos colorate, aromate, pline de beta-caroten si fibre, care nu trebuie sa lipseasca din alimentatie pe timpul verii. Aflati totul despre compozitia nutritionala si beneficiile caiselor, dar si cum este bine sa mancam caise.
Cuprins:
- Informatii generale despre caise
- Ce contin caisele?
- Beneficiile consumului de caise
- Caise vs piersici – diferente
- Cum pot fi consumate?
- Contraindicatii
Informatii generale despre caise
Caisele (Prunus armeniaca) sunt fructe cunoscute si sub numele de prune armene. Rotunde si galbene, arata ca niste piersici mai mici, insa impartasesc fragilitatea prunelor purpurii. Sunt extrem de hranitoare si aduc multe beneficii sanatatii, de exemplu pentru digestie si ochi.
Caisele sunt fructe suculente si delicioase care apartin genului prunus din familia Rosaceae. Aici mai sunt incluse…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: