[ad_1]
Toxiinfectia alimentara – diaree, greata, varsaturi si crampe abdominale… Cauza ar putea fi o toxiinfectie alimentara. Iata de ce apar toxiinfectiile alimentare, cum se manifesta si cum le putem preveni si trata.
Cuprins:
1. Informatii generale
2. Cauze
3. Simptome pentru toxiinfectia alimentara
4. Grupe de risc
5. Factori de risc
6. Posibile complicatii
7. Tratament
8. Cum deosebesti o toxiinfectie alimentara de alte afectiuni digestive
9. Preventie
Informatii generale
Toxiinfectiile alimentare (cunoscute si sub denumirea de boli transmise prin alimente) apar atunci cand mancati sau beti ceva care contine agenti patogeni (bacterii, virusuri sau paraziti). Bacteriile produc o toxina in alimente. Aceasta toxina este cea care provoaca boala in sine.
Simptomele de toxiinfectie alimentara arata adesea precum cele date de virusuri stomacale…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: