AcasăLife styleAlimente, nutriențiPatrunjel – beneficii si contraindicatii

Patrunjel – beneficii si contraindicatii

[ad_1]

Patrunjel – planta bogata in vitamine si minerale, folosita la gatit si benefica pentru organismul uman. Descoperiti care sunt beneficiile consumarii de patrunjel, dar si multe alte informatii in urmatorul articol!

Cuprins:

1. Informatii generale

2. Ce contine patrunjelul?

3. Cum poate fi consumat patrunjelul?

4. Patrunjelul beneficii

5. Dieta cu patrunjel

6. Contraindicatii

Informatii generale

Patrunjelul este o planta populara adesea folosita la gatit atat in Europa, cat si din Orientul Mijlociu, iar aroma acestuia da savoare si prospetime oricarui fel de mancare, cum ar fi supele, salatele si retetele culinare cu peste. In afara de numeroasele sale utilizari culinare, patrunjelul este foarte hranitor si s-a dovedit a avea multe beneficii puternice pentru sanatate.

Ce contine patrunjelul?

Patrunjelul contine foarte multe substante…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite