Furnizează energie organismului, este hrănitor și stimulează activitatea cerebrală. Orezul. Cel mai cunoscut tip de cereală fără gluten, cu un conținut ridicat de potasiu, magneziu și fosfor. Se digeră și se asimilează repede, ajutând persoanele care au stomacul iritat. Pe lângă toate acestea, apare însă o nouă veste, care poate face mult bine sănătății omului. Fracțiile de tărâțe de orez, un produs secundar din producția de orez, ar putea fi utile în producția de probiotice comerciale și ar putea fi o sursă pentru formulările sinbiotice.
Două tulpini probiotice: Lactobacillus plantarum NCIMB 8826 și Lactobacillus reuteri NCIMB 8821
Echipa condusă de Premsuda Saman din cadrul Institutului de Cercetări Științifice și Tehnologice din Thailanda a descoperit că, folosind tehnologia de extracție, au…
Citește aici tot articolul
Articol publicat pe: www.hellosanatate.ro
Autor: