AcasăȘtiri generaleProbiotice produse din prelucrarea orezului

Probiotice produse din prelucrarea orezului


Furnizează energie organismului, este hrănitor și stimulează activitatea cerebrală. Orezul. Cel mai cunoscut tip de cereală fără gluten, cu un conținut ridicat de potasiu, magneziu și fosfor. Se digeră și se asimilează repede, ajutând persoanele care au stomacul iritat. Pe lângă toate acestea, apare însă o nouă veste, care poate face mult bine sănătății omului. Fracțiile de tărâțe de orez, un produs secundar din producția de orez, ar putea fi utile în producția de probiotice comerciale și ar putea fi o sursă pentru formulările sinbiotice.

Două tulpini probiotice: Lactobacillus plantarum NCIMB 8826 și Lactobacillus reuteri NCIMB 8821

Echipa condusă de Premsuda Saman din cadrul Institutului de Cercetări Științifice și Tehnologice din Thailanda a descoperit că, folosind tehnologia de extracție, au…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.hellosanatate.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite