AcasăTerapiiPsihologieȘapte metode de a face față despărțirii sau divorțului și adaptarea acestora...

Șapte metode de a face față despărțirii sau divorțului și adaptarea acestora într-o versiune interesantă și captivantă în limba română.

Șapte metode de a face față despărțirii sau divorțului și adaptarea acestora într-o versiune interesantă și captivantă în limba română. Lungimea textului va fi de 60 de caractere.

Divorțul este o criză în viața cuiva, indiferent dacă decideți să divorțați sau soțul vostru decide să încheie căsătoria. S-ar putea să vă simțiți ca și cum covorul vi s-a tras de sub picioare. Vă va afecta emoțional, financiar și în multe aspecte practice de zi cu zi. Poate dura multe luni sau chiar mai mult să vă adaptați la viața nouă, dar aceste strategii de adaptare vă vor ajuta.

1. Divorțul pare a fi moartea speranțelor și visurilor voastre.

Permiteți-vă să plângeți, să experimentați toate sentimentele de pierdere, furie, confuzie și anxietate. Acordați-vă timp să procesați toate emoțiile voastre pentru a vă putea vindeca. Jamie* (nume fictiv) a descoperit că pentru el a fost ușor să se mânie pe soția lui pentru că „m-a părăsit pe mine și pe copii”, dar i-a fost mult mai greu să își permită să simtă durerea și vinovăția.

2. Suportul este crucial.

Apelează la prieteni, familie sau la un divorț…

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite