AcasăȘtiri generaleÎn Şcoala Internaţională SSIMA 2019, tresărim pe ritmul algoritmului: Deep Learning şi...

În Şcoala Internaţională SSIMA 2019, tresărim pe ritmul algoritmului: Deep Learning şi AI, subiecte-vedetă!

În Şcoala Internaţională SSIMA 2019, tresărim pe ritmul algoritmului: Deep Learning şi AI, subiecte-vedetă!

Școala Internațională de Imagistică cu Aplicații în Medicină (SSIMA) 2019 aduce inovația în domeniul tehnologiei medicale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu nulla condimentum, tincidunt nisi id, rhoncus enim. In non dictum lectus. Integer rutrum lacus in libero finibus interdum. Quisque faucibus, lorem sed malesuada euismod, neque orci gravida metus, id efficitur felis leo id lacus.

Eveniment de anvergură mondială

În perioada 16-20 septembrie 2019, Bucureștiul găzduiește Școala Internațională de Imagistică cu Aplicații în Medicină (SSIMA) 2019, un eveniment excepțional ce își propune să aducă profesioniștii din domeniul tehnologiei medicale la același nivel informațional cu vorbitori de clasă mondială. Evenimentul va reuni personalități de renume precum prof. Alejandro Frangi, prof. Wiro Niessen și prof. Dave Hawkes, cu expertiză în domeniile lor de activitate și o experiență îndelungată.

SSIMA este considerată cea mai mare și prestigioasă școală de vară din Europa de Est, datorită prezenței experților de talie mondială și a programului de formare solid și diversificat pe care îl oferă. Această oportunitate unică va atrage aproximativ 120 de participanți interesați de ultimele noutăți din domeniul Inteligenței Artificiale (IA) și al învățării profunde (Deep Learning), tehnologii cu tot mai multe aplicații în domeniul medical.

Împuternicirea profesioniștilor din domeniul tehnologiei medicale

SSIMA 2019 are ca principal obiectiv să ofere participanților informații actualizate și relevante în domeniul tehnologiei medicale, pentru a-i împuternici și a le permite să abordeze provocările profesionale cu încredere. Expertiza vorbitorilor de renume va fi împărtășită prin prelegeri, studii de caz și sesiuni interactive, pentru a asigura o înțelegere profundă și aplicată a subiectelor explorate.

O temă centrală a evenimentului va fi aplicarea Inteligenței Artificiale și a învățării profunde în imagistică medicală. Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai recente tehnologii și metode de diagnostic și tratament, care pot revoluționa practica medicală contemporană. Vor fi aduse în discuție subiecte precum analiza imaginilor medicale, segmentarea automată a țesuturilor, reconstrucția 3D și aplicarea în terapie.

Beneficiile participării la SSIMA 2019

  • Oportunitatea de a învăța de la experți de talie mondială
  • Informații la zi și noutăți din domeniul tehnologiei medicale
  • Dezvoltarea de abilități și cunoștințe în domeniul Inteligenței Artificiale și a învățării profunde
  • Networking și colaborare cu profesioniști din domeniu
  • Acces la resurse și tehnologii avansate
  • Oportunitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele în practica medicală

Concluzii

Școala Internațională de Imagistică cu Aplicații în Medicină (SSIMA) 2019 este un eveniment de referință în domeniul tehnologiei medicale, oferind participanților oportunitatea de a se perfecționa și de a se familiariza cu cele mai noi tehnologii și metode de diagnostic și tratament. Prin intermediul prelegerilor și sesiunilor interactive susținute de experți de talie mondială, participanții vor obține cunoștințe și abilități esențiale pentru a face față provocărilor profesionale din domeniul tehnologiei medicale.

SSIMA 2019 reprezintă o oportunitate unică pentru dezvoltarea profesională și creșterea competențelor într-unul dintre cele mai dinamice și inovatoare domenii ale medicinei actuale. Atât participanții cât și vorbitorii de renume vor avea ocazia să împărtășească cunoștințe și să creeze conexiuni într-un mediu stimulant și interactiv. Cine nu ar dori să facă parte din această experiență valoroasă pentru comunitatea medicală globală?

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite