AcasăLife styleNutrițieConsultații gratuite la malul mării: piele strălucitoare, echilibru endocrin și copii sănătoși!

Consultații gratuite la malul mării: piele strălucitoare, echilibru endocrin și copii sănătoși!

Consultații gratuite la malul mării: piele strălucitoare, echilibru endocrin și copii sănătoși!

Consultații gratuite pe litoral, în specialităţile dermatologie, endocrinologie și pediatrie


11 august

17:35
2023


de Beatrice Popa
Timp citire articol: 2 minut(e)

Un număr de 36 de medici dermatologi şi pediatri vor oferi, în perioada 14-19 august, consultaţii gratuite turiştilor aflaţi în cinci staţiuni de pe litoral, în cadrul unei campanii de prevenţie derulată de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Pentru al treilea an consecutiv, campania de prevenţie „Asumă-ţi să fii sănătos!” a…

Consultații gratuite pe litoral în specialitățile dermatologie, endocrinologie și pediatrie

Aflându-se în plin sezon estival, litoralul românesc devine gazda unei campanii de prevenție care își propune să ofere servicii medicale gratuite turiștilor. În perioada 14-19 august, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București organizează pentru al treilea an consecutiv campania intitulată „Asumă-ți să fii sănătos!”, în care 36 de medici dermatologi și pediatri vor oferi consultații în cinci stațiuni de pe litoralul românesc.

Scopul acestei campanii este de a promova prevenția și îngrijirea sănătății în rândul turiștilor și de a identifica eventuale afecțiuni dermatologice, endocrinologice și pediatrice. Consultațiile gratuite oferite de medicii specialiști vor putea fi accesate de turiștii din stațiunile de pe litoral care doresc să aibă grijă de sănătatea lor și să beneficieze de sfaturile experților medicali.

Servicii medicale specializate și profesionale

Echipa de medici dermatologi și pediatri implicați în această campanie este alcătuită din profesioniști cu experiență și cunoștințe solide în domeniul lor. Aceștia vor oferi consultații, diagnostic și tratament pentru o varietate de afecțiuni dermatologice, endocrinologice și pediatrice.

Printre serviciile medicale oferite se numără diagnosticarea și tratamentul diverselor afecțiuni ale pielii, precum dermatite, eczeme, acnee, infecții fungice și altele. Medicii specialiști vor oferi sfaturi și tratament adecvat, adaptat nevoilor fiecărui pacient în parte.

De asemenea, endocrinologii vor acorda consultații și vor oferi informații despre diferitele afecțiuni endocrine, cum ar fi tulburările tiroidiene, diabetul zaharat, obezitatea și altele. Ei vor oferi și sfaturi pentru un stil de viață sănătos și pentru menținerea greutății corporale în limite normale.

Pediatrii participanți în cadrul campaniei vor oferi consultații și consiliere pentru părinții și copiii aflați în vacanță. Vor fi abordate diverse subiecte, de la nutriție și imunizare la igiena copiilor și prevenirea bolilor specifice vârstei.

Beneficiile campaniei „Asumă-ți să fii sănătos!”

Oferirea de consultații medicale gratuite în stațiunile de pe litoral aduce multiple beneficii turiștilor și comunității în general. Această campanie promovează accesibilitatea serviciilor medicale și prevenirea bolilor, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate a cetățenilor. Turiștii vor avea posibilitatea de a beneficia de expertiza medicilor specialiști, de a își clarifica orice nelămuriri legate de sănătatea lor și de a primi recomandări personalizate pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii și sănătății în general.

Prin campania „Asumă-ți să fii sănătos!”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București demonstrează angajamentul său pentru promovarea unei vieți sănătoase și încurajează o abordare proactivă în ceea ce privește îngrijirea sănătății personale și a familiei. Aceste consultații gratuite contribuie la creșterea nivelului de conștientizare a stării de sănătate și la încurajarea adoptării unui stil de viață sănătos.

Concluzie

Campania de prevenție „Asumă-ți să fii sănătos!” este o inițiativă valoroasă care oferă turiștilor posibilitatea de a beneficia de consultații medicale gratuite în cadrul statiunilor de pe litoralul românesc. Medicii specialiști oferă servicii de calitate, iar prin această campanie se promovează prevenția și importanța îngrijirii sănătății. Accesibilitatea la servicii medicale și sfaturile specialiștilor contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și promovează un stil de viață sănătos. Este important să ne asumăm responsabilitatea pentru propria sănătate și să căutăm informații și sfaturi de la experți pentru a ne păstra și îmbunătăți starea de bine.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite