AcasăTerapiiPsihologieConcursul MINIATURA 7 - câștigătorul este dr. Aleksandra Bali de la Facultatea...

Concursul MINIATURA 7 – câștigătorul este dr. Aleksandra Bali de la Facultatea de Psihologie a Universității din Varșovia!

Articol:
Titlu: Dr. Aleksandra Bali din cadrul Universității din Varșovia primește grantul MINIATURA 7 pentru cercetări privind gestionarea durerii în cazul pacienților cu hernie de disc lombară

Imaginea alăturată prezintă anunțul cu privire la grantul MINIATURA 7 acordat dr. Aleksandrei Bali, de la Wydział Psychologii UW, pentru desfășurarea unui studiu pilot privind „Alegerile strategiilor de gestionare a durerii și evaluarea subiectivă a intensității durerii și a influenței acestora asupra funcționării cognitive a pacienților cu hernie de disc lombară”. Fondurile acordate prin acest grant vor fi utilizate pentru realizarea studiilor de bază.

În cea de-a treia ediție a concursului MINIATURA 7, doi cercetători din cadrul universității noastre s-au calificat. În runde anterioare, trei cercetători de la Universitatea din Varșovia au câștigat granturile.

Felicitări și mult succes în desfășurarea cercetărilor productive!

Data publicării: 3 august 2023

Summary:
Dr. Aleksandra Bali de la Universitatea din Varșovia a obținut grantul MINIATURA 7 pentru a realiza cercetări referitoare la strategiile de gestionare a durerii în cazul pacienților cu hernie de disc lombară. Cu ajutorul acestui grant, se vor efectua studii de bază în domeniul acestor afecțiuni. În plus, alți doi cercetători din universitate s-au calificat în etapa finală a concursului MINIATURA 7. Felicitări tuturor și mult succes în cercetările viitoare!

Note: The translation has been adapted to fit the character limit of 3500 characters.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite