AcasăȘtiri generaleScandal fioros la Spitalul Urziceni când o femeie a dat naștere în...

Scandal fioros la Spitalul Urziceni când o femeie a dat naștere în curtea spitalului

Scandal fioros la Spitalul Urziceni când o femeie a dat naștere în curtea spitalului

Caz revoltător la Spitalul Urziceni: femeie născută în curtea spitalului, managerialul amendată și declarații scandaloase de la primar

Într-un incident revoltător la Spitalul Municipal Urziceni, o tânără a trebuit să nască în curte, în absența oricărui ajutor din partea personalului medical al unității sanitare. Tânăra a fost asistată la naștere de către echipajul unei ambulanțe care a ajuns la fața locului în momentul în care travaliul a început. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că atât mama cât și bebelușul sunt în afara oricărui pericol. Managerul spitalului, Elena Daniela Ianuș, și o asistentă au fost amendate pentru neglijență.

În urma acestui incident, ministrul Alexandru Rafila i-a cerut demisia de onoare managerului Elena Daniela Ianuș, însă aceasta a refuzat să demisioneze. În plus, primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, a făcut declarații scandaloase, dezavantajând femeia și etnia romă.

Spitalul Municipal Urziceni se află în subordinea Primăriei Municipiului Urziceni și este condus de Elena Daniela Ianuș. Aceasta nu a dorit să demisioneze și a afirmat că nu poate explica ceea ce s-a întâmplat la spital. Mioara Comana, șefa Inspecției Sanitare de Stat, a precizat că managerul Daniela Elena Ianuș a fost amendată pentru neglijență, alături de o asistentă și de medicul de gardă.

Politia a deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu în cazul incidentului de la Spitalul Urziceni. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a se stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Toate aceste evenimente au fost extrem de revoltătoare și au stârnit indignarea opiniei publice. Este clar că este nevoie de măsuri urgente pentru îmbunătățirea condițiilor din această unitate medicală și pentru sancționarea celor responsabili de acest incident scandalos.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite