AcasăȘtiri pe orașeȘtiri CraiovaCompania Ruris susține crescerea secției de chirurgie pediatrică a SCJU Craiova!

Compania Ruris susține crescerea secției de chirurgie pediatrică a SCJU Craiova!

Compania Ruris susține crescerea secției de chirurgie pediatrică a SCJU Craiova!

Spitalul Județean de Urgență Craiova primește o donație de 22.000 de euro

O parte considerabilă din donația de aproximativ 22.000 de euro oferită de Ruris, o companie lider în domeniul echipamentelor agricole și pentru grădinărit, se va utiliza pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din patru secții distincte ale Spitalului Județean de Urgență Craiova. Această donație va permite achiziționarea de echipamente și instrumente chirurgicale suplimentare, precum și de echipamente medicale esențiale, inclusiv un aspirator pentru blocul operator și echipamente pentru secția de terapie intensivă.

Este o inițiativă pe care Ruris o desfășoară în sprijinul comunității locale în care s-a dezvoltat de peste 30 de ani. Această companie înțelege importanța susținerii instituțiilor medicale, precum și a serviciilor de sănătate de calitate pentru comunitate.

Investiții în secția de chirurgie pediatrică

Una dintre principalele priorități ale donației este secția de chirurgie pediatrică. Copiii care necesită intervenții chirurgicale vor beneficia de echipamente și instrumente moderne, care le vor asigura tratamentul adecvat și siguranța în timpul intervențiilor. Această susținere va spori capacitatea secției de a oferi servicii de calitate într-un mediu adecvat și sigur pentru cei mai mici pacienți.

O mai mare eficiență în alte secții ale spitalului

Pe lângă secția de chirurgie pediatrică, secțiile de cardiologie, gastroenterologie, neurologie și ORL vor beneficia și ele de investiții. Aceste fonduri vor permite achiziționarea de echipamente și instrumente medicale moderne, îmbunătățind astfel eficiența diagnosticului și tratamentului pacienților din aceste specialități.

Investițiile în echipamente și instrumente medicale sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale și pentru asigurarea unui tratament optim pentru pacienți. Prin susținerea Spitalului Județean de Urgență Craiova, Ruris demonstrează angajamentul său față de comunitate și preocuparea pentru bunăstarea cetățenilor.

Importantă implicare socială

Ruris nu este doar un lider în industria echipamentelor agricole și pentru grădinărit, ci și un exemplu de responsabilitate socială corporativă. Compania înțelege că implicarea în comunitatea locală este esențială pentru a contribui la dezvoltarea acesteia și pentru a îmbunătăți viața cetățenilor. Prin donația generoasă către Spitalul Județean de Urgență Craiova, Ruris oferă un exemplu demn de urmat pentru alte companii și antreprenori.

Astfel de inițiative și implicare socială sunt esențiale pentru a construi comunități mai puternice și mai sănătoase, în care serviciile medicale de calitate sunt o prioritate. Donația de 22.000 de euro este un pas important în această direcție și va avea un impact semnificativ asupra capacității de tratament a Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Este important ca și alte companii și organizații să urmeze exemplul Ruris și să colaboreze cu instituțiile medicale pentru a sprijini îmbunătățirea serviciilor de sănătate din comunitate. Astfel, vom putea asigura îngrijirea adecvată și tratamentul optim pentru toți pacienții, contribuind la creșterea sănătății și bunăstării generale a comunității noastre.

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite