AcasăȘtiri generaleCompania Magnapharm a organizat ieri un eveniment cu tema "Expertiza în protecția...

Compania Magnapharm a organizat ieri un eveniment cu tema „Expertiza în protecția solară oferită de brandul Eau Thermale Avene”.

Compania Magnapharm a organizat ieri un eveniment cu tema „Expertiza în protecția solară oferită de brandul Eau Thermale Avene”.

Titlu: Protejează-ți pielea sensibilă cu produse Eau Thermale Avene

În cadrul unei prezentări pentru medicii dermatologi din Dolj, prof.univ.dr. Simona Ianoși a prezentat cele mai noi inovații în domeniul îngrijirii pielii sensibile expuse la soare. Îngrijirea pielii sensibile devine o prioritate atunci când vine vorba de expunerea la soare, iar brandul de produse Eau Thermale Avene a luat în considerare toate aceste nevoi. Produsele Eau Thermale Avene sunt cel mai potrivite pentru îngrijirea pielii sensibile, datorită complexului fotoprotector patentat care oferă eficacitate și stabilitate în timp.

Protecție solară cu spectru larg

Produsele de protecție solară Eau Thermale Avene cu SPF ridicat oferă un spectru de protecție larg împotriva radiațiilor UVB-UVA. Acest lucru este posibil datorită filtrului solar TriAsorB ™, care protejează împotriva razelor UV și a luminii albastre de până la 450 nm. TriAsorB ™ este o inovație recentă care reduce cu 95% deteriorarea celulelor cauzată de radiațiile solare și acceleratorul de îmbătrânire a pielii.

Formule fără parabeni și siguranță garanțată

Produsele de protecție solară Eau Thermale Avene sunt formulate fără parabeni și sunt testate dermatologic, ceea ce garantează siguranța produselor și absența reacțiilor adverse. Aceste produse conțin ingrediente naturale și sunt ideale pentru pielea sensibilă. Un alt aspect important este faptul că produsele sunt rezistente la apă, astfel încât să poți să te bucuri de soare și în timpul activităților sportive.

O gamă completă de produse de protecție solară

Eau Thermale Avene oferă o gamă completă de produse de protecție solară potrivite pentru pielea sensibilă. Brandul oferă produse de protecție solară pentru față și corp, precum și formule de protecție solară pentru copii. Astfel, fiecare membru al familiei poate beneficia de ei și se poate bucura de protecție adecvată împotriva razelor UV.

Concluzie

Produsele de protecție solară Eau Thermale Avene reprezintă o alegere excelentă pentru îngrijirea pielii sensibile expuse la soare. Cu filosofia lor de a oferi produse fără parabeni și testate dermatologic, Eau Thermale Avene este alegerea potrivită pentru cei care caută protecție solară de calitate pentru pielea lor. Produsele de protecție solară Eau Thermale Avene oferă o bună protecție solară, iar formula cu TriAsorB ™ permite protecția pielii împotriva deteriorării celulelor și a îmbătrânirii premature.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite