AcasăȘtiri generaleObținerea acreditării internaționale pentru chirurgia cardiovasculară la SANADOR

Obținerea acreditării internaționale pentru chirurgia cardiovasculară la SANADOR

Obținerea acreditării internaționale pentru chirurgia cardiovasculară la SANADOR

Centrul de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a obținut recent o acreditare internațională, devenind astfel primul și singurul centru de training din România în acest domeniu. Această recunoaștere vine ca o confirmare a eforturilor și dedicării echipei medicale de la Spitalul Clinic SANADOR.

Prof. Dr. Victor Costache, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic SANADOR, a declarat că acest titlu reprezintă o mare realizare pentru ei și confirmă poziția lor în fruntea inovației și excelenței medicale în România. De-a lungul timpului, ei au pus în aplicare cele mai avansate tratamente minim invazive pentru afecțiunile cardiovasculare, iar acum pot împărtăși și experiența lor cu alți specialiști din domeniu.

Acreditarea internațională a Centrului de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR a fost acordată de către Corcym Academica, o organizație internațională cu experiență în evaluarea și acreditarea centrelor de training în domeniul medical.

Prin obținerea acestei acreditări internaționale, Spitalul Clinic SANADOR devine parte a unei rețele prestigioase de centre de training în chirurgia cardiovasculară minim invazivă. Acest lucru va aduce beneficii semnificative atât pentru pacienți, cât și pentru medicii implicați. Pacienții vor beneficia de cele mai avansate și inovatoare tehnici chirurgicale, iar medicii vor putea împărtăși și învăța din experiența altor specialiști din întreaga lume.

Centrul de excelență de la Spitalul Clinic SANADOR oferă cursuri de training și stagii de perfecționare pentru chirurgii cardiovasculari care doresc să își îmbunătățească abilitățile și să se familiarizeze cu noile tehnici minim invazive. Cursurile sunt susținute de către profesioniști cu experiență în domeniul chirurgiei cardiovasculare și se bazează pe cele mai recente studii și cercetări din acest domeniu. Participanții vor avea oportunitatea să își dezvolte abilitățile practice prin intermediul unui program intensiv și interactiv.

Acest titlu nou obținut reconfirmă faptul că Spitalul Clinic SANADOR este lider în domeniul inovației și oferă cele mai avansate tratamente și tehnologii pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare. Echipa medicală, condusă de Prof. Dr. Victor Costache, este recunoscută pentru expertiza și profesionalismul său, iar pacienții pot avea încredere că vor primi cele mai bune îngrijiri posibile în cadrul acestui centru de excelență.

Obținerea acestei acreditări internaționale reprezintă o mare realizare pentru echipa medicală de la Spitalul Clinic SANADOR și este o recunoaștere a calității și excelenței serviciilor lor. Centrul de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă devine astfel un exemplu de bune practici pentru alte instituții medicale din România. Pacienții cu afecțiuni cardiovasculare pot avea încredere că vor beneficia de cele mai avansate și inovatoare tratamente în acest spital și vor primi îngrijiri de cea mai bună calitate.

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.mediafax.ro

Articolul precedent
Articolul următor
De ce ar trebui să ai mai puține opinii: un sentiment liber și uimitorȘtii acea senzație de nevoia de a-ți spune părerea despre tot și toate? Ei bine, ce-ar fi dacă te-aș convinge că ar trebui să ai mai puține opinii? Să fii deschis la diversitate și să explorezi lumea cu o minte curioasă și fără prejudecăți. Asta înseamnă să ai o abordare diferită, să te eliberezi de greutatea unui număr mare de opinii și să-ți permite să te conectezi într-un mod mai profund cu tine și cu ceilalți.Dar de ce e mai bine să ai mai puține opinii? Ei bine, pentru început, pluta zgomotoasă a gândurilor tale se va liniști și vei simți o eliberare incredibilă. Nu te vei mai simți obligat să analizezi fiecare situație cu atenție și să-ți demonstrezi punctul de vedere în fața tuturor. Vei descoperi că e mult mai simplu să fii deschis și să asculți fără să judeci.Și nu te gândi că lipsa de opinii este echivalentă cu lipsa de personalitate. Dimpotrivă, este o oportunitate de a-ți construi o bază solidă pentru cunoaștere și creștere personală. În loc să fii limitat de propriile convingeri, te vei putea deschide la noi perspective și vei înțelege că există întotdeauna mai multe moduri de a vedea lumea.În plus, chiar și relațiile tale vor beneficia de acest nou mod de a gândi. Vei putea să-ți păstrezi mintea liberă și să te conectezi cu cei din jurul tău într-un mod autentic. Nu vei mai da sfaturi peste sfaturi sau să judeci deciziile celorlalți. În schimb, vei fi capabil să empatizezi și să oferi suport într-un mod cu adevărat valoros.Așa că lasă deoparte opiniiile inutile și obsesia de a avea întotdeauna dreptate. Descoperă gustul unei minți libere și explorează lumea în toată splendoarea ei. Oricine poate avea păreri, dar numai puțini pot avea suficientă înțelepciune pentru a spune „Nu știu” și să se bucure de această revelație.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite