luni, iunie 5, 2023
AcasăCovid 19Directorul Antibiotice Iași, Ioan Nani, anunță că intenționează să dezvolte două centre...

Directorul Antibiotice Iași, Ioan Nani, anunță că intenționează să dezvolte două centre de producție pentru materii prime și logistică pentru produse oftalmice, unguente sterile și soluții sterile injectabile.

Reclamă
Directorul Antibiotice Iași, Ioan Nani, anunță că intenționează să dezvolte două centre de producție pentru materii prime și logistică pentru produse oftalmice, unguente sterile și soluții sterile injectabile.

Investiții în inovare și cercetare – cheia modernizării sistemului medical din Iași

Iașiul, unul dintre cele mai importante centre universitare și de tratamente a bolilor din țară, a lansat un nou plan de acțiune pentru modernizarea sistemului medical prin intermediul unui hub de inovare și cercetare. Anunțul a fost făcut de către UMF Iași, care a prezentat planul de acțiuni la Ministerul Sănătății, punctând că investițiile în inovare și cercetare sunt necesare pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în sistemul medical.

Construirea Spitalului Regional de Urgență de la Iași reprezintă primul pas esențial în acest sens, iar industria farmaceutică se numără printre participanții la acest hub de inovare în sănătate. În cadrul acestei inițiative, cercetătorii și experții din domeniu își propun să dezvolte soluții inovatoare și tehnologii care să răspundă nevoilor pacienților, oferindu-le tratamente și proceduri medicale de cea mai bună calitate.

În contextul evoluției rapide a pandemiei de COVID-19 și a nevoii de a combate alte boli și afecțiuni, investițiile în cercetare și inovare se dovedesc a fi la cel mai înalt nivel de importanță. Prin intermediul hubului de inovare în sănătate, Iașiul devine un centru de excelență în domeniu, facilitând colaborările dintre cercetătorii din industria farmaceutică și specialiștii din sistemul medical.

Ioan Nani, directorul Antibiotice Iași, a subliniat importanța Iașiului în acest demers și a afirmat că ,,investițiile în inovare medicală sunt deosebit de importante pentru a răspunde nevoilor pacienților și pentru a asigura o îngrijire medicală de calitate în regiune. Iași este un hub important în domeniul medical și suntem mândri să facem parte din această inițiativă de inovare și dezvoltare a sectorului de sănătate”.

În concluzie, investițiile în sectorul de sănătate, în special în cercetare și inovare, ne permit să rămânem în pas cu progresele tehnologice și să oferim îngrijire medicală modernă și de înaltă calitate. Hubul de inovare în sănătate dezvoltat la Iași nu face decât să confirme faptul că, prin cooperarea dintre diferitele industrii și specialități, vom putea să ne îmbunătățim viața și sănătatea în mod semnificativ.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite