AcasăLife styleNutrițieUn studiu pe mai mult de 30.000 de persoane arată tipul de...

Un studiu pe mai mult de 30.000 de persoane arată tipul de alimentaţie care creşte riscul de depresie

Un studiu pe mai mult de 30.000 de persoane arată tipul de alimentaţie care creşte riscul de depresie

[ad_1]

Cercetătorii afirmă că descoperirile lor vor avea un impact asupra sănătăţii publice, deoarece reprezintă un indiciu că o alimentaţie controlată ar putea să-i ajute pe cei care suferă de depresie sau să prevină afecţiunea, în primul rând.

 

Printre participanţi s-au numărat 30.627 de persoane din SUA care au participat în cadrul National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES), un program de studii conceput pentru a evalua starea de sănătate şi nutriţie a adulţilor şi copiilor din Statele Unite din 2007 până în 2018.

 

Studiul a urmărit să evalueze asocierea dintre indicele inflamator alimentar (DII), care este un algoritm de scorare conceput pentru a estima modul în care dieta are un impact asupra inflamaţiei în organism şi rezultatele în materie de…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.mediafax.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite