
[ad_1]
În locurile prin care călătoresc, am servit masa prin diverse restaurante. Obișnuiesc să-mi iau rețete de pe unde merg, anumite specialități despre care cer informații, să le dau mai departe. Nu am nici o îndoială că, până acum, una dintre cele mai delicioase și sănătoase mâncăruri de care-mi aduc aminte imediat este și salată de pătrunjel.
Cred despre pătrunjel ideea că este cel mai tare superaliment de pe la noi, iar combinația în care l-am găsit la un restaurant din Stațiunea Păltiniș a fost excelentă!
Îl știm bine ca aliment, dar ideea că ar putea fi și ”aliment – medicament” pare mai mult o figură de stil. Fiert în supe, tocat în salate, oriunde ar fi poți să-l privești cu respect.
Este o sursă magică de betacaroten, vitamina C – mai multă decât citricele!-, vitamina B12,…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.laviniabratu.ro
Autor: Lavinia Bratu