Acasă Știri pe orașe Știri Târgu Mureș LIVE: Conferință de presă Horațiu Suciu. Un nou transplant cardiac la ”Institutul Inimii”! – Stiri din Mures, Stiri Targu mures

LIVE: Conferință de presă Horațiu Suciu. Un nou transplant cardiac la ”Institutul Inimii”! – Stiri din Mures, Stiri Targu mures

0


Cotidianul Zi de Zi va transmite live miercuri, 31 august, după ora 13.00, pe pagina proprie de Facebook, o conferință de presă susținută de prof. univ. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș.

Conferința de presă este organizată în contextul în care în aceeași zi, la ”Institutul Inimii” din Târgu Mureș a avut loc un nou transplant cardiac.

Prelevarea cordului s-a efectuat de la o tânără în vârstă de 18 ani, aflată în moarte cerebrală post politraumatism forte prin accident rutier, iar receptor a fost o adolescentă în vârstă de 16 ani din Arad, aflată în stadiu avansat de insuficiență cardiacă.

Prelevarea s-a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.zi-de-zi.ro
Autor: redactia