Persoanele care mănâncă frecvent fructe au mai multe șanse să raporteze o bunăstare mintală mai mare și sunt mai puțin susceptibile de a raporta simptome de depresie decât cele care nu mănâncă fructe, potrivit unei noi cercetări efectuate de Colegiul de Sănătate și Științe ale Vieții, Universitatea Aston.

Concluziile cercetătorilor sugerează că frecvența consumului de fructe este mai importantă pentru sănătatea noastră psihologică decât cantitatea totală pe care o consumăm pe parcursul unei săptămâni obișnuite.

De asemenea, echipa a constatat că persoanele care mănâncă gustări sărate, cum ar fi chipsurile, care sunt sărace în nutrienți, sunt mai susceptibile să raporteze niveluri mai mari de anxietate.

Publicat în British Journal…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.descopera.ro
Autor: Horchidan Roxana

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare