Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit recent în mediul online despre un subiect destul de delicat și controversat – alimentele falsificate.

Bilic a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care a explicat care sunt cel mai des falsificate produse alimentare. Din păcate printre acestea se numără alimente pe care mulți dintre noi le consumă în mod frecvent.

Alimentele cel mai des falsificate sunt uleiul de măsline și parmezanul. Vinul și produsele alcoolice, brânzeturile și mezelurile sunt și ele frecvent contrafăcute. De ce se apelează la aceste practici? Produsele de calitate au un preț ridicat pentru că materiile prime din care sunt obținute se produc în cantitate limitată.

Apoi este nevoie timp pentru maturare/fermentare (brânzeturi, șampanie, jambon), aspect care…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.unica.ro
Autor: Vitu Raluca

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare