AcasăȘtiri pe orașeȘtiri TimișoaraRecord de vaccinări în Timiș! 200 noutăți în ultimele 24 de ore!...

Record de vaccinări în Timiș! 200 noutăți în ultimele 24 de ore! Și-au făcut update 90 timișoreni cu doza a treia!

Record de vaccinări în Timiș! 200 noutăți în ultimele 24 de ore! Și-au făcut update 90 timișoreni cu doza a treia!


Foto: arhivăÎn Timiș, în ultimele 24 de ore, s-au administrat 168 de vaccinuri. În total, peste 115.000 de oameni au făcut doza booster (doza III) în județ. 430 de copii cu vârste între 5 și 11 ani s-au vaccinat până acum împotriva COVID-19, conform Direcției de Sănătate Publică Timiș. De la 1 martie, rămân deschise 19 centre de vaccinare în județ.

Scris de Erika Iszlai

În Timiș, în ultimele 24 de ore, s-au administrat 168 de vaccinuri. În total, peste 115.000 de oameni au făcut doza booster (doza III) în județ. 430 de copii cu vârste între 5 și 11 ani s-au…

Au fost administrate 168 de vaccinuri in Timis in ultimele 24 de ore

Peste 115.000 de oameni au primit doza booster (doza III) în județul Timiș, potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș. De asemenea, 430 de copii cu vârste între 5 și 11 ani s-au vaccinat împotriva COVID-19 până în prezent. Județul Timiș are în continuare 19 centre de vaccinare deschise pentru a asigura accesul la vaccinare.

Situația vaccinării în Timiș

În ultimele 24 de ore, s-au administrat 168 de vaccinuri în județul Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș. Aceasta este o veste îmbucurătoare și demonstrează angajamentul constant al oamenilor din Timiș în lupta împotriva COVID-19.

În total, peste 115.000 de persoane din județul Timiș au primit doza booster (doza III), ceea ce reprezintă un procent semnificativ al populației vaccinate. Acest lucru contribuie la creșterea imunității colective și la protejarea comunității în fața virusului SARS-CoV-2.

Vaccinarea copiilor

Un alt aspect important este vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani. Potrivit DSP Timiș, 430 de copii au fost vaccinați până în prezent împotriva COVID-19. Aceasta este o veste încurajatoare pentru părinți și comunitate în general, deoarece vaccinarea copiilor este esențială pentru protejarea lor și pentru evitarea răspândirii virusului în școli și în alte medii.

Centre de vaccinare deschise în Timiș

În continuare, județul Timiș asigură accesul la vaccinare prin 19 centre de vaccinare deschise. Aceste centre sunt amplasate în diferite zone și oferă posibilitatea de a face vaccinul anti-COVID în apropierea locuințelor. Este important ca toți cei eligibili să profite de această oportunitate și să se vaccineze pentru a contribui la reducerea răspândirii virusului.

Concluzii

Vaccinarea reprezintă cea mai eficientă metodă de protecție împotriva COVID-19. Datele din județul Timiș arată că oamenii sunt conștienți de importanța vaccinării și se implică activ în această campanie. Prin vaccinare, putem reduce riscul de îmbolnăvire și de transmitere a virusului, protejându-ne pe noi înșine și pe cei din jur.

Este esențial să continuăm să ne vaccinăm și să încurajăm și alți oameni să facă același lucru. Numai prin imunizarea masivă și solidaritatea comunității putem învinge pandemia și reveni la normalitate. Accesul la centrele de vaccinare trebuie să fie ușor și la îndemâna tuturor, iar informațiile despre vaccinare să fie clare și accesibile pentru toți.

Față de COVID-19, putem fi învingători împreună!

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite