Conform unui studiu recent, capsaicina, substanța ce se găsește în ardeiul iute și care îi asigură gustul, ar putea fi folosită în prevenirea cancerului intestinal.

Potrivit Realitatea.net compusul care dă iuțeala ardeilor ar putea reduce riscul de a dezvolta cancer intestinal, susține un studiu recent, citat de Daily Mail.

Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanta care il face picant. S-a demonstrat stiintific ca aceasta substanta este deosebit de eficienta in curele de slabire, prin arderea accelerata de calorii si reducerea poftei de mancare.

Cercetătorii au administrat capsaicină șoarecilor, aceștia fiind predispuși genetic să dezvolte tumori în tractul gastrointestinaș. Substanța administrată a declanșat un receptor de durere în interiorul celulelor din intestine, declanșând…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: cugetliber.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare