AcasăȘtiri generaleDeisramed Talonete: „Ca și concluzie generală, putem afirma că la un an...

Deisramed Talonete: „Ca și concluzie generală, putem afirma că la un an si jumatate de cand am adus sistemul de producere a talonetelor personalizate ,un sistem foarte performant în țară , constatam un grad ridicat de incredere și un grad ridicat de satisfacție al pacienților”

[ad_1]

Ziarul Sănătatea : Doamna Popa ne reîntalnim după aproape 18 luni de când Deisramed a început să producă primii susținători plantari personalizați. Spuneți-ne cum se simt pacienții după ce au purtat aceste talonete personalizate ?

Isabela Popa -fizioterapeut Deisramed: Pacienții noștri sunt din ce în ce mai mulțumiți, feedback-ul din partea acestora fiind unul pozitiv. Pentru mine ca fizioterapeut, mulțumirea și însănătosirea pacienților este foarte importantă. Pacienții noștri dupa consultatie si executia talonetelor, revin la control la 3 respectiv 6 luni. În cazul copiilor, efectul purtării talonetelor se vede cel mai rapid, iar perioada de recuperare a deviatiilor de postura este mult mai scurta, aici putând observa clar îmbunătățirea deformațiilor pe care micuții le au…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: ziarulsanatatea.ro
Autor: admin

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite