[ad_1]
V-ați întrebat vreodată dacă există diferențe nutritive între apa plată și apa carbogazoasă și care sunt acestea? Specialista în nutriție Mihaela Bilic a vorbit despre acest subiect într-o postare pe rețelele de socializare și a spus când este recomandat apă plată și când ar trebui să optăm varianta carbogazoasă.
„Apa este vitală pentru organism, un element miraculos fără de care viața nu ar exista. Pe lângă faptul că toate alimentele (cu excepția uleiului) conțin în proporții variabile apă, e sănătos să o bem și ca atare, mai ales când afară este soare. Apa hidratează și remineralizează, indiferent de marcă sau conținutul de gaz/bule.
Citeşte şi: Pepenele galben sau roșu, care este mai periculos pentru siluetă? Răspunsul Mihaelei Bilic
Care e…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.unica.ro
Autor: Vitu Raluca