[ad_1]
Pe cățelușa mea, un exemplar reușit de lup belgian malinois, o cheamă Brownie. Oare, te gândești de ce? Da, ador această prăjitură, mereu am fost fascinată de gustul și bogăția savorii ei. Iată, astăzi avem aici o rețetă de brownie fără gluten și fără zahăr. Nu este extraordinar?
Brownie fără gluten și fără zahăr
Ingrediente:
- 200 g făină de orez
- 80 g făină de hrișca
- 80 g nucă mărunțită
- 1/2 praf de copt fără gluten
- 100 g magiun de prune fără zahăr
- 250 ml lapte de cocos
- 125 ml ulei de cocos
- 70 g zahăr din flori de cocos
- 1 banană pisată
- 4 linguri de pudra de rascoave
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu puțină zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Toate Ingredientele se amestecă bine; mai apoi se poate așeza compoziția într-o tavă rotundă tapetată…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.laviniabratu.ro
Autor: Lavinia Bratu