[ad_1]
GolfSupport.com a folosit o bază de date internă de 12.000 de feluri de mâncare din Taste Atlas pentru a afla primele 50 din cele mai populare feluri de mâncare din Europa. Selecţia a privit salatele din primele 20 de ţări europene cu cel mai mare PIB (2020). Valoarea nutriţională din fiecare fel de mâncare a fost, de asemenea, colectată prin RecipeDB.
După salata de roşii urmează salata greecească Horta (53,8 calorii), cu doar 2 g de grăsimi, 3,5 g de proteine şi 8,5 g de carbohidraţi. Pe locul trei se află salata de orez spaniolă, Ensalada Sevillana; cu 57 de calorii pe porţie, cu 2g grăsimi, 3g proteine şi 8g carbohidraţi, urmată de Surówka Z Buraków (salată de sfeclă) din Polonia şi de Poland Okurkový salát (salată de castraveţi) din Cehia.
…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.mediafax.ro
Autor: