[ad_1]
Adepţii alimentaţiei naturale utilizează ca întăritor al organismului în perioada de iarnă diferite băuturi din amestecuri de sucuri obţinute în casă.
O băutură dintre cele mai uşor de preparat este siropul rece de sfeclă roşie. Sunt necesare 500 g de sfeclă roşie crudă, curăţată şi bine spălată, 500 g de lămâi şi 500 g de miere de albine polifloră. Sfecla rasă (preferabil cu un instrument nemetalic) poate fi stoarsă manual prin tifon curat sau poate fi utilizat direct storcătorul electric. Sucul obţinut, amestecat cu coaja rasă de la o lămâie şi zeama de la toate, precum şi cu mierea, care trebuie uşor încălzită pe baie de apă dacă este zaharisită, se păstrează două-trei ore la frigider, pentru macerare, apoi se poate consuma ca orice sirop. Pentru a se evita…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.ziarulevenimentul.ro
Autor: