[ad_1]
Turmericul (Curcuma longa) este o planta din care se obtin diverse suplimente alimentare si condimente utilizate in gastronomie. Extractul de turmeric contine curcumina, una dintre cele mai puternice substante antioxidante. Aflati totul despre beneficiile turmericului si in ce boli poate fi folosit.
Cuprins:
- Ce este turmericul?
- Ce contine turmericul?
- Care sunt beneficiile turmericului?
- Boli tratate cu ajutorul curcumei
- Administrare si utilizare
- Cum se foloseste turmericul in bucatarie?
- Efecte adverse
Ce este turmericul?
Turmericul, denumit si sofranul indian sau condimentul auriu, este o planta inalta care creste in Asia si America Centrala. Turmericul care se gaseste in rafturile magazinelor si in dulapurile de condimente este facut din radacinile macinate ale plantei. Culoarea galbena stralucitoare a turmericului procesat a…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: