[ad_1]
Beneficiile resveratrolului au fost studiate, mai ales in ceea ce priveste efectul cardioprotector. Iata in ce alimente se gaseste resveratrolul si cum poate fi benefic pentru sanatate.
Cuprins:
1. Informatii generale
2. Beneficii
3. In ce alimente se gaseste
4. Efecte adverse
5. Contraindicatii
Informatii generale
Ce este resveratrolul? Resveratrolul este un tip de polifenol (substante naturale bogate in micronutrienti, care pot fi gasite in plante) prezent in mod natural in struguri, fructe de padure (cum ar fi merisoare, afine si mure), alune, fistic si cacao.
Coaja si semintele strugurilor rosii sunt cele mai cunoscute surse de resveratrol, ceea ce duce la concentratii semnificative ale acestui compus in vinul rosu.
Este un puternic antioxidant produs de unele plante pentru a le proteja impotriva factorilor de mediu. Antioxidantii…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: