[ad_1]
Intoleranta la gluten si boala celiaca sunt probleme din ce in ce mai frecvente in intreaga lume. Tot mai multe dovezi sustin insa ca de vina nu ar fi glutenul in sine, ci glifosatul, un erbicid pe care agricultorii il folosesc pe scara larga pentru tratarea culturilor de cereale. Aflati daca este vorba despre intoleranta la gluten sau la glifosat.
Cuprins:
- Informatii generale
- Ce este intoleranta la gluten?
- Ce este glifosatul?
- Intoleranta la gluten sau la glifosat – ce spun studiile
- Utilizarea glifosatului si evolutia bolii celiace
- Riscuri ale consumului de cereale tratate cu glifosat
Informatii generale
Intoleranta la gluten este o problema de sanatate care a explodat in ultimii ani. In prezent, in Europa si America de Nord se estimeaza ca 5% din populatie sufera de intoleranta la gluten, avertizeaza o meta-analiza care a trecut…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor: