AcasăȘtiri generaleCongelarea fructelor si legumelor – reguli, avantaje si dezavantaje

Congelarea fructelor si legumelor – reguli, avantaje si dezavantaje

[ad_1]

Congelarea fructelor si legumelor este o metoda de conservare a alimentelor pe termen lung. Aflati din urmatorul articol care sunt regulile privind congelarea, dar si care sunt avantajele si dezavantajele acestui procedeu!

Cuprins:

1. Informatii generale

2. Reguli privind congelarea fructelor si legumelor

3. Fructe si legume congelate pentru bebelusi si copii

4. Congelarea fructelor si legumelor: avantaje si beneficii

5. Dezavantaje

Informatii generale

Congelarea alimentelor

Congelarea fructelor si legumelor este un procedeu care este utilizat cu succes pentru conservarea pe termen lung a multor alimente, oferindu-le o durata de valabilitate semnificativa. Procedeul implica scaderea temperaturii produsului in general la -18 ° C sau mai putin.

congelarea fructelor si legumelor informatii generale

Alimente congelate

Congelarea intarzie cresterea microorganismelor si enzimelor care…

Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: sfaturimedicale.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite