Bună tuturor! Sunt Florentina și am descoperit recent cum să pregătesc o pudră delicioasă și sănătoasă din legume. O puteți adăuga în ciorbe și tocănițe în locul mixului de condimente de tip adaos universal pentru mâncăruri despre care vorbeam zilele trecute. Vă las rețeta mai jos!

Aveți nevoie de:

  • 5 morcovi
  • 3 rădăcini de pătrunjel
  • 2 rădăcini de păstârnac
  • 3 roșii
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapă roșie
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei alb
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de frunze de țelină
  • jumătate de rădăcină de țelină

Se curăță bine legumele de coajă, cotoare și semințe, se dau pe răzătoare și se așează într-o tavă cu hârtie de copt. Presărați puțină sare peste ele.

Tava se bagă la cuptorul preîncălzit la maximum 40 de grade Celsius și se lasă legumele înăuntru pentru aproximativ 4 ore.

Când…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.hellosanatate.ro
Autor:

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri imobiliare