[ad_1]
Bună tuturor! Sunt Florentina și am descoperit recent cum să pregătesc o pudră delicioasă și sănătoasă din legume. O puteți adăuga în ciorbe și tocănițe în locul mixului de condimente de tip adaos universal pentru mâncăruri despre care vorbeam zilele trecute. Vă las rețeta mai jos!
Aveți nevoie de:
- 5 morcovi
- 3 rădăcini de pătrunjel
- 2 rădăcini de păstârnac
- 3 roșii
- 2 cepe albe
- 1 ceapă roșie
- 1 ardei roșu
- 1 ardei alb
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de frunze de țelină
- jumătate de rădăcină de țelină
Se curăță bine legumele de coajă, cotoare și semințe, se dau pe răzătoare și se așează într-o tavă cu hârtie de copt. Presărați puțină sare peste ele.
Tava se bagă la cuptorul preîncălzit la maximum 40 de grade Celsius și se lasă legumele înăuntru pentru aproximativ 4 ore.
Când…
Citește aici tot articolul
[ad_2]
Articol publicat pe: www.hellosanatate.ro
Autor: