
EVENIMENT. Pe 16 februarie, Ziua internațională a Migdalelor, haideți să aducem un omagiu acestor mici energizante pline de bunătăți!
În fiecare an, pe 16 februarie, Ziua Internațională a Migdalelor recunoaște migdalele versatile și sănătoase. Această nucă delicioasă este originară din Orientul Mijlociu și prosperă în climatele calde și uscate, cu ierni blânde. Ziua celebrează beneficiile și utilizările migdalelor.
Fie că le consumați ca atare, fie că folosiți lapte de migdale, paste, făină, unt, ulei sau făină, migdalele oferă o aromă delicioasă împreună cu multe beneficii pentru sănătate. Migdalele sunt unul dintre cele mai sănătoase alimente pentru inimă de pe piață, fiind pline de vitamina E, magneziu și fibre.
Potrivit unui sondaj efectuat în rândul a 500 de profesioniști din…
Citește aici tot articolul
Articol publicat pe: www.msnews.ro
Autor: Lumperdean Cătălina