OncoExpertAi.com - Analize Oncologice
AcasăȘtiri generaleAtenţie la toxiinfecţia alimentară! Cum o recunoşti şi ce trebuie să faci

Atenţie la toxiinfecţia alimentară! Cum o recunoşti şi ce trebuie să faci


În lunile de vară, riscul de a face o toxiinfecţie este mai mare, din cauza temperaturilor crescute, care favorizează alterarea alimentelor. Pentru a evita o astfel de neplăcere, este bine să ştii ce măsuri să respecţi.

Printre bolile digestive acute frecvente vara se numără toxiinfecţiile alimentare. Deşi majoritatea sunt benigne, sunt situaţii când pot să apară şi complicaţii.

Toxiinfecţiile alimentare sunt cauzate de diferite bacterii, virusuri sau alţi agenţi patogeni prezenţi în alimentele consumate. Printre microbii implicaţi în apariţia toxiinfecţiilor alimentare se numără Salmonella, Campylobacter E.coli, Clostridia…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: clicksanatate.ro
Autor:

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite