AcasăLife styleNutrițiePremieră! UMF Cluj te formează în arta frumuseții! Cosmeticieni cu diplomă, în...

Premieră! UMF Cluj te formează în arta frumuseții! Cosmeticieni cu diplomă, în 3 ani!

Premieră! UMF Cluj te formează în arta frumuseții! Cosmeticieni cu diplomă, în 3 ani!

Sesiunea de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca organizează o nouă sesiune de admitere, la Cluj-Napoca și Baia Mare. În cadrul acestei sesiuni, vor fi scoase la concurs locuri bugetate și locuri cu taxă la programele de studiu din domeniul medical.

Programele de studiu disponibile

Universitatea oferă o gamă variată de programe de studiu în domeniul medical. Printre acestea se numără:

  • Asistență medicală generală
  • Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare
  • Farmacie
  • Nutriție și dietetică
  • Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic (nou program)

Aceste programe sunt atent structurate și se adresează celor interesați de domeniul medical, oferind o pregătire solidă și oportunități de carieră într-o varietate de domenii.

Procesul de înscriere și examen

Înscrierile la sesiunea de admitere se vor desfășura online, până la data de 17 septembrie 2023. Pentru a putea participa la examenul de admitere, candidații trebuie să îndeplinească anumite criterii și să completeze un formular de înscriere online.

Examenul scris de admitere va avea loc în data de 21 septembrie, la sediul universității din Cluj-Napoca, respectiv Baia Mare. Acesta constă într-un test de evaluare a cunoștințelor în domeniul medical și a aptitudinilor necesare pentru a urma unul dintre programele de studiu oferite de universitate.

Noua extensie universitară la Baia Mare

Recent, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca s-a extins și în municipiul Baia Mare. Această nouă extensie universitară va fi dedicată formării asistenților medicali generaliști licențiați.

Durata studiilor pentru asistența medicală generală este de 4 ani, oferind studenților cunoștințe și competențe necesare pentru a practica în diverse domenii ale asistenței medicale generale. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care sunt interesați să lucreze în domeniul medical și să ajute comunitatea prin oferirea de îngrijiri medicale de calitate.

Oportunități de carieră

Absolvenții programelor de studiu oferite de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca beneficiază de numeroase oportunități de carieră în domeniul medical. Aceștia pot lucra în spitale, clinici, farmacii și alte instituții medicale, oferind servicii de asistență medicală, terapie fizică, farmaceutice sau nutriționale.

O diplomă de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca este recunoscută în întreaga țară, ceea ce deschide uși spre o carieră de succes în sănătate. Absolvenții sunt căutați de angajatori și au șansa de a contribui la îmbunătățirea sistemului de sănătate și a bunăstării generale a comunității.

Concluzie

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă oportunități unice de studiu pentru cei interesați de domeniul medical. Cu programe de studiu specializate și un cadru academic de înaltă calitate, universitatea pregătește studenții pentru o carieră de succes în domeniul sănătății.

Prin admiterea la această prestigioasă universitate, studenții au acces la cunoștințe și competențe necesare pentru a deveni profesioniști excelenți în domeniul medical. Așadar, dacă aveți pasiune pentru îngrijirea oamenilor și vă doriți o carieră în domeniul medical, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca este alegerea perfectă pentru voi!

RELATED ARTICLES
chatbot

Discută online cu asistenții noștri virtuali. Întreabă și primește răspunsuri la întrebările tale.

Calculator calorii pentru slăbire

Calculator calorii pentru slăbire

Vrei să știi câte calorii ar trebui să consumi zilnic pentru a pierde în greutate?

Cât costă un implant dentar?

Cât costă un implant dentar?

Teste psiho și de personalitate

Cele mai citite